最新北师大版高中英语必修二单元测试题及答案全套.docxVIP

  • 211
  • 0
  • 约7.77万字
  • 约 60页
  • 2019-05-13 发布于四川
  • 举报

最新北师大版高中英语必修二单元测试题及答案全套.docx

最新北师大版高中英语必修二单元测试题及答案全套A 第四单元检测(A)  (时间:120分钟 满分:150分) 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 A Searching the Internet may help middle-aged and older adults keep their memories sharp,US researchers said. Researchers at the University of California,Los Angeles,studied people doing Web searches by recording their brain activity. “What we saw was that people who had Internet experience used more of their brain during the search,”Dr.Gary Small,a UCLA expert on aging,said.“This suggests that just searching on the Internet may train the brain and that it may keep it active and healthy.” “This is the first time that someone has simulated(模拟) an Internet search task while scanning the brain,”Small said.His team studied 24 normal volunteers between the ages of 55 and 76.Half were experienced in searching the Internet and the other half had no Web experience.However,the two groups were similar in age,gender and education. Both groups were asked to do Internet searches and book reading tasks while their brain activity was monitored(监视). “We found that in the book reading task,the visual cortex—the part of the brain that controls reading and language—was activated,”Small said.“In doing the Internet search task,there was much greater activity,but only in the Internet-savvy group.” He said it appears that people who are familiar with the Internet can engage in a much deeper level of brain activity.Activities that keep the brain engaged can preserve brain health and thinking ability.Small thought learning to do Internet searches may be one of those activities. 21Researchers    when volunteers were doing Web searches.? A.studied the Internet B.activated the brain C.monitored the brain activity D.recorded their memories 解析:细节理解题。由第五段可知,当志愿者在网上搜索时,研究人员监控着他们的大脑活动。 答案:C 22The two volunteer groups were    .? A.of the same age B.similar in education C.good at the computer D.book lovers 解析:细节理解题。由第四段最后一句“However,the two groups were

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档