北师大版高中英语必修一单元测试题及答案全套A.docxVIP

  • 58
  • 0
  • 约7.32万字
  • 约 56页
  • 2019-05-13 发布于四川
  • 举报

北师大版高中英语必修一单元测试题及答案全套A.docx

最新北师大版高中英语必修一单元测试题及答案全套A 第一单元检测(A) (时间:120分钟 满分:150分) 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 A During my first day at senior high school,I met my new teacher.She looked at me and said,“I am happy to have an international student in my class.” I was very excited. One day,I came to the class about three minutes late,and she told me to write my name on a piece of paper and,beside it,the word “late”.In that way she could know I was late for the first time.At first,I was embarrassed and angry.Then I did not complain because she taught me an important lesson:time is very valuable(珍贵的). I learned another important lesson during one of my classes—the day of the first exam.After I finished my exam,I did not review my answers because it was the end of the exam time.One week later,she returned my exam paper.I found that one of my answers was wrong.Even though the only choices were A,B and C,I chose D instead of C.I tried to explain my mistake to her,“I marked D though I knew C was the right answer.” However,she refused my request and told me,“I do believe you,but I am not going to forgive your mistake.This will encourage you to be more careful before you turn your papers in.” I was not expecting that from her,but she was completely right. 21The teacher told the writer to write his name to    .? A.force him to work hard B.test his writing style C.make him angry   D.tell him the importance of time 解析细节理解题。由第二段“Then I did not complain because she taught me an important lesson:time is very valuable.”可知,老师这样做的目的是告诉他时间的重要性。 答案D 22Why did the writer choose D instead of C? A.Because D was the right answer. B.Because the exam time was short. C.Because he was careless. D.Because he didn’t know the right answer. 解析细节理解题。由第三段可知,作者因为考试时间结束而没有检查答案,况且这道题只有三个选项,因此是他粗心才错选了D项。 答案C 23What’s the writer’s purpose in writing this passage? A.To praise his teacher very highly. B.To show how strict his teacher was. C.To tell us to be careful in

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档