- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
中考英语真题分类汇编——形容词和副词
全国各地中考英语试题分类汇编——形容词和副词
1. Lee came to Beijing in 2005. He has been here than you. (09北京)
A long B longer C longest D the longest
答案:B
2. Tian’anmen square is one of squares in the world. (09北京)
A large B larger C largest D the largest
答案:D
3. We love to go to the country in spring as the flowers smell so . (09广州)
A. well B. nice C. wonderfully D. nicely
答案:B
4. The letter from my uncle was short. There wasnt news. (09广州)
A. many B. a few C. much D few
答案:C
5. The boy doesnt speak his sister, but his written work is very good. (09广州)
A. as well as B so good as C. more better than D. more worse than
答案:A
6. --- Tina, you know what? W can have a dog!
--- Great! But I prefer to have a cat. It is _to take care of. (09杭州)
A. easy B. easier C. easiest D. the easiest
答案:B
7. China is one of ____________ countries in the world. (09河南)
A. old B. the older C. oldest D. the oldest
答案:D
8. Taking buses in Beijing is ______ than taking a taxi. (09通化)
A. more cheap B. much cheaper C. a little cheap D. less cheaper
答案:B
9. We don’t have much homework now and our school bags are ______ they used to be. (09锦州)
A. as heavy as B. not as heavy as C. as heavily as D. not as heavily as
答案:B
10. --Both of the skirts are in style this year.
--But I think this one is . (09宁波)
A. popular B. much popular C. more popular D. the most popular
答案:C
11. – How often do you go to a concert?
– _________ ever. I’m not interested in that at all. (09山西)
A. Usually B. Hardly C. Almost
答案:B
12.Lets do it______ .There is only five minutes left. (09陕西)
A.hardly B.slowly C.quickly D.politely
答案:C
13. After the rebuilding our school is becoming _______________.(09绵阳)
A. more and more beautiful B. more beautiful and beautiful
C. beautiful and beautiful D. the more beautiful
答案:A
14. — Can you catch what the teacher said in the English class?
—
您可能关注的文档
最近下载
- 国开2025年秋《农业推广》形成性考核1-3答案.docx
- 第七章_金属和半导体的接触.ppt
- 会计学课程设计报告会计学课程设计报告.doc VIP
- 6投资领域统计工作业务竞赛试题库.doc VIP
- 老年人运动能力下降多学科决策共识解读(2024版)PPT课件.pptx VIP
- GW-19CP.0011金风GWH 171-5.3 V11R01C100 机组产品说明书.pdf VIP
- 【MOOC】《中国马克思主义与当代》(北京科技大学)中国大学MOOC慕课答案.docx VIP
- 《数星星的孩子》课件.pptx VIP
- 【苏教版】六年级上册数学试题-计算能力训练六 .docx VIP
- ocean培训petrel re快速入门工作流程.pdf VIP
文档评论(0)