5《人文英语3》复习资料-易考通.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
人文英语3 2.( )you have learned about that.we dont need to tell you about it any more.答案: Now that 3.Its rather cold in here.Do you mind if I close the window?( ) 答案: NO,go ahead. 4. England is an island country.( )consists of three principal islands.and( )climate is generally mild. 答案:It.its 5.We aremaking colegesmore( )formlonsof students,solhat they can get he educalontheyneea答案:affordsble 6.They will do something to make sure that people will not worry about having their cars( )again.答案:stolen 13.-Do you like watching TV dramas in English?-( ).答案:Of course! I am obsessed with them 14.一Are you still thinking about yesterdays game?-Oh,thats( ).答案:what makes me feel excited 15.She said she()lost a pen.答案:had education has become lke a business. 17.-Is it lkely that he wll come again?-().答案:Hrdy 18.There( )a lot of( )on the roads yesterday.答案:was.…traffic 19.Do you know where he has gone now?-I dont know,but I suppose he( ).答案:could have gone to Europe. 20. Learning a foreign language would definitely()our chances of geing a job.答案:erharce 22.Do you have any experience with caring for babies?--()答案:A.Yes,I do.I have looked after kids for 3 years. 综合题1 13.What does the passage mainly discuss?( )答案:The decirning dlvorce rate in the UK. 14.During the last ten years.().答案:the mamage rate has gone down more rapdly n the Uk 15.According to the passage,the cohabitation rate in the UK tends to( ).答案:soar 16.According to the passage,which of the following statements is NOT true?( )答案:The highest dvorce rate was around 1969. 17.The last paragraph tells us( ).答案:the brth rate n the UK is decreasng rapidly now 综合题2 7.The Wichita Falls Police Department is planning sterner measures to combat crime.( ) 答案:True 8.According to Hughes,one of the biggest ways of crime prevention is through environmental design.( ) 答案:True 10.The purpose of is to help locals set up a real community.( )答案:Fase -Dont be too upset.()--Thank you.答案B A.Dont be so miserable B.Its not the end of the world. C.Y

文档评论(0)

精品课件 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档