- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅰ Introduction,Reading and Vocabulary
基础夯实
一、单词拼写
1.This is a new (方法) to English study.?
答案:approach
2.Not much (运动) could be seen in the enemy’s lines.?
答案:movement
3.She started moving to the (节奏) of the music.?
答案:rhythm
4.He has grasped a (技巧) of saving time and energy.?
答案:technique
5.Her favourite music was by Run DMC,a r group.?
答案:rap
6.The company has gone into a d because of falling demand.?
答案:decline
二、用所给短语的适当形式填空
side by side be bored with rather than consist of experiment with the moment in decline
take advantage of
1.The children eating the same kind of food every day.?
答案:are bored with
2.We had better the warmer weather by going for a walk this afternoon.?
答案:take advantage of
3.Even though they have been living for twenty years,the neighbours are not very friendly.?
答案:side by side
4.Enter their world and stand beside them, in opposition.?
答案:rather than
5.A table tennis match shall the best of three games or the best of five games.?
答案:consist of
6.If you want to the material,you must take the consequences.?
答案:experiment with
7.Small industries will be the salvation of many areas now .?
答案:in decline
8.They went wild with joy they heard the news.?
答案:the moment
三、用括号内所给单词的适当形式填空
1.I hope that full advantage can be (take) of our library.?
答案:taken
2.Last year,the crime rate in that country sharply (decline).?
答案:declined
3.Her (technical) has improved a lot over the past season.?
答案:technique
4.The police are keeping a watch on his (move).?
答案:movement
四、同义句转换
1.On hearing the bad news of Bai Jing,the fans burst into tears.
they heard the bad news of Bai Jing,the fans burst into tears.?
答案:The moment
2.The boy is always inventing excuses to cheat his mother.
The boy is always excuses to cheat his mother.?
答案:making up
3.We should make use of all possible chances to practice speaking English.
We should
您可能关注的文档
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评3.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评5.doc
原创力文档


文档评论(0)