2019-2020同步外研英语必修一新突破阶段综合检测4+Word版含解析.docVIP

2019-2020同步外研英语必修一新突破阶段综合检测4+Word版含解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE 阶段综合检测(四) Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分) A The other day I found my old certificates(证书).We had exams called O levels when we were sixteen.(They are called something different now.) Its so long ago that Id forgotten what wed studied.I had nine O levels when I left school and one was in cookery.I was surprised because Im a terrible cook! ——Celia My main memory is what we had to wear! I had a purple skirt with yellow lines on it, and then we had those silly hats with a purple line round them.Girls would do anything to lose their hats.Then when I was about twelve, my parents moved to the United States and I went to my new school in my favourite clothes.It was great! ——Alice I had a normal(正常的)day at school, but I also had music lessons because my parents wanted me to learn the violin.So I had special classes at school before everyone else arrived.So most pupils started at eight thirty, but I had to go to school at seven oclock for my music lessons.Then at the end of the day, Id do sport, so often I didnt finish until five in the afternoon.That was a long day for a ten-year-old. ——Dean I travel a lot nowadays, and I suppose my interest in other countries began with geography and a teacher I liked called Mr.Byford.Wed learn about faraway places and strange areas.I think it made me want to visit them later in life. ——Susan 【语篇解读】 本文是应用文,四个人分享了各自对学生时代的回忆。 1.How was Deans life when he was ten? A.Busy.      B.Happy. C.Lonely. D.Peaceful. A [推理判断题。由第三段中的“most pupils started at eight thirty...a long day for a ten-year-old”可知,Dean十岁时除了正常的学校课程之外,还要在早上提前一个半小时到学校学习音乐,下午放学之后进行体育运动;因此Dean十岁时生活比较忙碌。] 2.Why does Susan mention Mr.Byford? A.To introduce Mr.Byford as a good teacher. B.To discuss how geography should be taught. C.To show that Mr.Byford has changed her life. D.To explain how she became interested in travelling. D [推理判断题。由最后一段中的“I suppose my interest...called Mr.Byford”可知,Susan对旅行的兴趣源自地理课和她喜爱的老师Byford;因此她提及Byford老师是为了说明自己是如何爱上旅行的。] 3.What are these people mainly talking a

您可能关注的文档

文档评论(0)

gl5000 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档