- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
语 篇 提 能
阅读理解
A
It was several years since Adolf Hitler came into power in Germany. And now his army was marching into some parts of Europe. He must be in the prime of his career.
One day, Hitler went to an exhibition where the works of school children were on show. He seemed to have great interest in the exhibits — inventions as well as carvings, drawings. After having walked around the hall and examined every one, he said he was ready to meet the_young_artists. And soon a group of children came into the room to salute (敬礼) him.
“Well, well. You did very good work,” nodded Hitler in satisfaction. “I promise on my honour Id satisfy you with whatever you want. Whatd you wish to be if I were your father?”
“A sailor sailing on the sea,” one of the boys answered.
“Good. Ill have you join my navy (海军) and some day you will rule the oceans.”
“Ask for anything? Whatd you wish to be if I were your father?” he asked a second boy.
“A painter as great as Rembrandt.”
“Good. You are to be sent to the Fine Art School and surely you will be an even greater painter.”
When Hitler caught sight of a sad-looking boy, he frowned (皱眉), and then quickly forced a smile, “There my boy, in spite of my point of view towards the Jews, Id do you a favor, and your dream will come true. Whatd you wish to be if I were your father?”
The boy looked straight at the man.
“An orphan (孤儿),” he murmured.
1.The underlined part “the young artists” in Paragraph 2 refers to ________.
A. some famous artists
B. the school children
C. the artists who served in the army
D. the young teachers who taught the children
答案与解析 B 词义猜测题。根据第二段第一句“One day, Hitler went to an exhibition where the works of school children were on show.”可知,画线部分指的是学校的孩子。
2.Hitler promised to satisfy the children with whatever they wanted because he ________.
A. wanted all the children to live a happy life
B. wanted to make a good impression on the children
C. liked paintings very much
D. liked all the school childr
原创力文档


文档评论(0)