- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Ⅰ.品句填词
1.Hundreds of homes suffered a ____________(暂时的)loss of power after the quake.
答案:temporary
2.He hurt his ____________(踝),so he had to be supported home.
答案:ankle
3.It looked into the ____________(橱柜),but there was nothing in it that can be eaten.
答案:cupboard
4.Any break in the ____________(皮肤)can let bacteria enter the body.
答案:skin
5.The ____________(障碍) to reform has always been political,not economic.
答案:barrier
6.The brain is a complex ____________ (器官) with much of its work unknown.
答案:organ
7.We bound up the cut with a ____________ (绷带) in case it would get infected.
答案:bandage
8.Let me start off by saying that sleep is ____________ (至关重要的) to our well-being and health.
答案:vital
9.The____________(壶) was steaming on the stove.
答案:kettle[来源:学#科#网Z#X#X#K]
10.So you should release your pressure,or the ____________(症状) will be more severe.
答案:symptom
Ⅱ.选词填空
eq \x(in place;squeeze out of;a variety of;fall ill;apply to...for...)
1.Living in a polluted environment,people may ________________ easily.
答案:fall ill
2.You need to ________________ the local authority ________ a grant.[来源:学科网]
答案:apply to;for
3.She likes to have everything________________ and she is a hardworking housewife.
答案:in place
4.He took off his wet clothes and ____________ the water ____________ it.
答案:squeezed;out of
5.Newspapers offer information,and they also cover ________________topics.
答案:a variety of
Ⅲ.仿照文中画线部分的句子结构将给出的汉语翻译成英语
1.So as you can imagine,if your skin gets burned it can be very serious.
________________(众所周知),some people surviving the disaster may have mental problems.[来源:Z+xx+k.Com]
答案:As we all know
2.It was John’s quick action and knowledge of first aid that saved Ms Slade’s life.
______________________(正是司机的粗心)led to the accident.
答案:It was the driver’s carelessness that
3.The functions of your skin are also very complex:it keeps you warm or cool;it prevents your body from losing too much water;...
In order to ____________________(防止水污染),we must do something to stop a
您可能关注的文档
- 高中英语人教版必修4随堂演练 4-2.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 5-2.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 第二单元综合测评.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 第三单元综合测评.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 第四单元综合测评.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 第五单元综合测评.doc
- 高中英语人教版必修4随堂演练 第一单元综合测评.doc
- 高中英语人教版必修4语篇提能 1.doc
- 高中英语人教版必修4语篇提能 2.doc
- 高中英语人教版必修4语篇提能 3.doc
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-4-3(1).DOC
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-4-3(2).DOC
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-4-4(1).DOC
- 高中英语人教版必修5同步教学备课:《Unit 4 Making the news》SectionⅣ课时作业.doc
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-4-5(1).DOC
- 高中英语人教版必修5同步教学备课:《Unit 4 Making the news》SectionⅢ课时作业.doc
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-5.DOC
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-5-1(1).DOC
- 高中英语人教版必修5同步教学备课:《Unit 4 Making the news》SectionⅡ课时作业冠.doc
- 高中英语人教版一轮复习课件+习题1-5-1(2).DOC
原创力文档


文档评论(0)