2018年秋季学期高二英语人教版必修5课后阅读作业---Unit-2--Period-1.docxVIP

2018年秋季学期高二英语人教版必修5课后阅读作业---Unit-2--Period-1.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
- - PAGE # - / 10 课后阅读作业 Unit 2 Period 1 I ?阅读理解 A Did anyone find the names of “GreatBritain , ” “theUnited Kingdom”, “ En gla nda”d “ the British com mon wealth which”have the same meaning? Strictly speaki ng, these n ames all refer to someth ing differe nt. None of them are exactly the same as any of the others. The British isles(群岛)refer to the main islands and several thousa nd small ones as well, which you can see on th map. Great Britain or Britain, refers to the larger of the two main islands. But the word “ Britais often used as a short form for the United Kingdom or you call it the UK. Now as for England, it refers simply to the largest of the three countries on the island of Great Britain. The United Kingdom is the name of the state and the official n ame of the coun try, which many people popularly refer to En gla nd. Fin ally, the Brita in com mon wealth is the usual n ame for what is left of the British Empire. This change shows the weakening of British Empire and the rising of the n ati on al liberatio n moveme nts throughout the world today. 【语篇概述】 本文主要讲了英国多个不同的名字在地理或行政区划上的不同。 It is clear that the British isles refer to . Britain, England and the UK the two main isla nds and thousa nds of small ones three countries and several islands Great Britain or the United Kingdom 【解析】选B。细节理解题。根据第二段第一句可知不列颠群岛指的是两个大的 主岛和上千个小岛。 Accord ing to the passage, we know th . Great Britain has the same meaning as Britain the United Kingdom has the same meaning as Britain or England all the n ames in the first paragraph have the same meaning all the n ames refer to En gla nd 【解析】选A。细节理解题。根据第二段第二句可知大不列颠和不列颠所指的 是两个主岛中的较大的一个,它们所指是相同的。 Which of the followi ng shows the right relati on ship betwee n the British isles(BI), Britain(B)and England(E)? BBIE B. BIEB C. EBBI D. BIBE 【解析】选D。细节理解题。根据第二、三两段的描述可知在题干中所提到的 三个名称之中,不列颠群岛是最大的,它包括不列颠岛和英格兰岛,其中英格兰 岛又是不列颠岛的一部分。故三者是依次包含的关系。 If you want to write to some one in Edin burgh that lies in Scotla nd, you should write the address as . Ed

您可能关注的文档

文档评论(0)

cooldemon0602 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档