- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课后强化演练
Unit 3 Part Ⅲ Grammar
Ⅰ.用括号内所给动词的适当形式填空
1.I ________(fly) to Hong Kong tomorrow.
答案:am flying
2.Suppose its still ________ (rain) tomorrow, shall we go?
答案:raining
3.I ________ (meet) John tonight. Hes ________ (take) me to the theatre.
答案:am meeting; taking
4.The man who gave a lecture last October ________ (come) to our school
tomorrow.
答案:is coming
5.When ________ your program ________ (start)? I want to know
the exact time.
答案:is; starting/will; start
6.He ________ (leave) Beijing for London. His wife is expecting their
next reunion in Beijing.
答案:is leaving
7.We ________ (go out) in an hour. Please make sure that everything is
ready.
答案:are going out
8.The foreign guests ________ (arrive) in Beijing tonight.
答案:are arriving
9.Betty ________ (leave) for Guangzhou by plane at 3 :00 this afternoon.
Her brother Bob ________ (see) her off. Its half past one now. They ________
(wait) for a taxi outside the school gate.
答案:is leaving; is seeing; are waiting
10.The Browns ________ (go) to North China by train next week. They
________ (stay) in Beijing for a week. Then they ________ (go) to Xian. They
________(get) there by air.
答案:are going; are staying; are going; are getting
Ⅱ.单项填空
1.The new secretary is supposed to report to the manager as soon as she
________.
A .will arrive B.arrives
C.is going to arrive D.is arriving
解析:as soon as 引导的是时间状语从句,要用一般现在时表示将来发生
的动作。
答案:B
2.At this time tomorrow ,________ over the Atlantic.
A .were going to fly B .well be flying
C.well fly D .were to fly
解析:时间状语为 at this time tomorrow,是将来进行时的标志。
答案:B
3.It will not be long before the house ________ her.
A .belongs to
文档评论(0)