扬州1小升初英语阅读理解10题答案解析.docxVIP

扬州1小升初英语阅读理解10题答案解析.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
扬州 1 小升初英语阅读理解 10 题答案解析 1. It is Sunday and it is a nice day. People dont stay at home in such fine weather. They go to the parks and beaches or drive into the country. Now we are at the seaside. There are a lot of people on the beach. Some are swimming. Some are lying(平躺) on the sand and bathing in the sun. Over there a group of men and women are sitting under a big umbrella. They look happy. A young lady is carrying her baby in the sea. The baby is playing with water. People like the seaside because there is a lot of water, sunshine and fresh air there. 1.People dont like to ___________ on a fine day. A.go to the parks B.stay at home C.go to the beaches D.drive into the country 2.Many people are on the beach. Some are __________and bathing in the sun. A.lying on the sand B.playing with water C.swimming D.building mountains with sand 3.A group of men and women are sitting ______________. A.beside the river B.under the trees C.beside an umbrella D.under an umbrella 4.A young lady is carrying her _____________ in the sea. A.cousin B. baby C.sons D.daughters 5.People _______at the seaside, because there is much water, sunshine and fresh air there. A.feel proud(自豪的) B.talk and laugh C.have a good time D.are not afraid of water 6.People enjoy themselves at the seaside for the following reasons EXCEPT (除了) ___________. A.fresh, air B.close to the water C.bath in the water D.sunshine 【答案】 1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 【解析】 【分析】 短文大意:短文描述了人们星期天在海边休假的场景,表现了人们的喜悦之情。 1.题意:天气好的时候,人们不喜欢呆在家里。考查细节理解。根据 People dont stay at home in such fine weather.天气这么好,人们不愿呆在家里,可知 People dont like to stay at home 符合题意,故选 B。 2.题意:许多人在海滩上。有些人躺在沙滩上晒太阳。考查细节理解。 A. 躺在沙滩上; B. 玩水; C. 游泳; D. 用沙子堆山。根据 There are a lot of people on the beach. Some are swimming. Some are lying on the sand and bathing in the sun. 有些人游泳,有些人躺在沙滩上晒太阳,可知 lying on the sand and bathing in the sun 符合题意,故选 A。 3.题意:一群男男女女坐在一把伞下。考查细节理解。根据 Over there a group of men and women are sitting under a big umbrella.可知一把大伞下有一群男人和女人,故选 D。 4.题意:在海里有一位年

文档评论(0)

152****0818 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档