2021_2022学年新教材高中英语Unit3Gettingalongwithothers表达作文巧升格课时分层作业含解析牛津译林版必修第一册.doc

2021_2022学年新教材高中英语Unit3Gettingalongwithothers表达作文巧升格课时分层作业含解析牛津译林版必修第一册.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
PAGE UNIT 3 Getting along with others 课时分层作业(九)  Ⅰ.阅读理解 A Lily and Lisa were best friends.They were always together.But things changed one day.That day Lisa was sent to sit beside another girl called Alice.They soon laughed happily together. The next day,when Lily went to Lisas house,she saw Lisa and Alice laughing and playing happily together.Lisa was playing so happily then that she didnt even notice Lily when she arrived.Lily felt very depressed and went home.She thought Lisa had changed and was afraid shed leave her.She didnt want to lose her best friend.Thinking she might lose her one day,she couldnt help crying. Just then,Lilys mother came back.Seeing she was crying,her mother asked her why.Lily told her everything.After hearing what she said,her mother couldnt help laughing.She said,“Dont be sad.You should be happy.”Lily was confused.She didnt understand why she should be happy.Her mother explained,“Now,Lisa has a new friend.And youre friends with Lisa.It means that you have a new friend,too.Just make friends with Alice,too.” Hearing that,Lily stopped feeling sad.She liked the idea of having one more friend.So the next day,when Lily saw Lisa and Alice playing in the classroom,she happily went to them and joined them.The three quickly became good friends. Never feel sad if your friend has a new friend.Instead,be happy.If your friend has a new friend,it means that you have a new friend,too. 【语篇解读】 本文是一篇记叙文。Lily的好朋友Lisa交了新朋友Alice后对Lily有一些忽视,这让Lily很伤心也很担心,但是经过妈妈的开导,Lily不仅没有失去好朋友Lisa,还多了一个好朋友。 1.After Lisa sat beside Alice,the two . A.disliked each other B.ignored Lily at once C.invited Lily to play together D.got along well with each other D [细节理解题。根据第一段中的“They soon laughed happily together.”可知,当Lisa和Alice坐到一起后,她们相处得很好。] 2.Which word can best take the place of the underlined word “depressed”? A.Upset.    B.Lonely. C.Surprised. D.Tired. A [词义猜测题。根据第二段中的“Thinking she might lose her one day,she couldnt help crying.”可知,当看到Lisa和Alice在一起开心地玩耍,而且都没有注意到自己时,Lil

您可能关注的文档

文档评论(0)

173****7830 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档