- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
专业 教育文档 可修改 欢迎下载
PAGE
1 -
福建省三明市泰宁第一中学2020-2021学年高二英语上学期校本作业(三)
For the first time,researchers have discovered that some plants can kill insects in order to get additional nutrients.New research shows that they catch and kill small insects with their own sticky hairs near the roots and then absorb nutrients through their roots when the insects are killed and fall to the ground.
Professor Mark Chase,of Kew and Queen Mary,University of London,said,“The cultivated(培植的) tomatoes and potatoes still have the hairs.Tomatoes in particular are covered with these sticky hairs.They do trap small insects on a regular basis.They do kill insects.”
The number of these carnivorous plants is thought to have come up to 50 percent and many of them have until now been wrongly regarded as among the most harmless plants.Among them are species of petunia(矮牵牛),some special tobacco plants and cabbages,some varieties of potatoes and tomatoes,etc.Researchers at Royal Botanical Gardens,Kew,which carried out the study,now believe there are hundreds more killer plants than previously realized.
It is thought that the technique was developed in the wild to get necessary nutrients in poor quality soil—and even various plants grown in your vegetable garden still have the ability.
The researchers,publishing their finding in the Botanical Journal of the Linnean Society,said,“We may be surrounded by many more murderous plants than we think.”“We are accustomed to thinking of plants as being immobile and harmless,and there is something deeply frightening about the thought of meat-eating plants,”they added.
25Tomatoes and potatoes kill insects to .?
A.get more sticky hairs
B.make themselves grow better
C.make their roots stronger
D.avoid falling down to the ground
答案:B
解析:推理判断题。由文章第一段指出,一项研究表明一些植物能够用它们根部的粘毛杀死小昆虫,吸收更多的营养,故B项正确。
26The word“carnivorous”in Paragraph 3 most probably means “ ”.?
A.fast-growing B.harmless
C.insect-killing D.nutritious
答案:C
解析:词义猜测题。根据第二段的内容和第三段的首句可知,
您可能关注的文档
最近下载
- 人力资源管理手册全套.doc VIP
- 隔热铝合金型材在弯曲变形情况下受力分析.pdf VIP
- 机械制图(第四版)-课件 3-2 正等轴测图的画法.pptx
- ERP系统在水电站物资集约化管理中的应用.pdf VIP
- 人工智能通识课读后感.pdf VIP
- DB50_T 1809-2025 软件供应链安全技术评价指南.docx VIP
- 成都理工大学2022-2023学年第1学期《高等数学(上)》期末考试试卷(A卷)附参考答案.pdf
- 防洪治理工程环评环境影响报告书.pdf
- T_CERS 0045-2024 信息技术应用创新Linux服务器操作系统测试技术要求.pdf VIP
- T_CAV 034-2025 T_CAS 1063-2025 疫苗临床试验电子数据采集系统数据医学监查技术规范.docx VIP
文档评论(0)