- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
安徽综合类考试模拟卷
本卷共分为1大题35小题,作答时间为180分钟,总分100分,60分及格。
严格遵守考试纪律,维护考试秩序!
一、单项选择题(共35题,每题2分。每题的备选项中,只有一个最符合题意)
1.What does the author want to tell the reader by this text
A.If you know sacrifice and responsibility, you can have many things in life.B.Children from poor families usually have a very unhappy childhood.C.Children should be made to work and earn-some money by themselves.D.You will learn discipline and responsibility by working early in life.
参考答案:A
2.According to the passage, weight should be understood in the sense that
A.it is fixed if it is outside the earths gravitational pull.B.it decreases four times when it is 4,000 miles from the earths center.C.it varies with the change of the gravitational attraction between two objects.D.things increase in amount as they are closer to the earths surface.
参考答案:C
3.How do you {{U}}account for{{/U}} your absence from the class last Thursday
A.explainB.examineC.chooseD.expand
参考答案:A
4.Atlas got the golden apples for Hercules because he wanted to be the king himself.
A.
A. Right
B.
B. Wrong
C.
C. Not mentioned
?
参考答案:B
5.We find it hard to break free from ideas connected with living on the earth because
A.it demands too great an effort for us to do so.B.we are too familiar with the way things are to question the ideas.C.we have proved that those ideas are correct.D.we are so sure of ourselves that we never doubt anything on the earth.
参考答案:B
6.People from many places were {{U}}drawn{{/U}} to the city by its growing economy.
A.fetchedB.carriedC.attractedD.pushed
参考答案:C
7.Atlas ran faster than Hercules.
A.
A. Right
B.
B. Wrong
C.
C. Not mentioned
?
参考答案:C
8.The great changes of the city {{U}}astonished{{/U}} every visitor to that city.
A.attackedB.surprisedC.attractedD.interested
参考答案:B
9.The word Word in the sentence Word that I was honest and hard-working got around town in the fourth paragraph means
A.statement.B.advice.C.news.D.promise.
参考答案:C
10.When the author was a child, he was made to hel
您可能关注的文档
最近下载
- 行政事业单位会计考试试题及答案解析.docx
- 【新教材适用】2025秋人教八年级上册数学知识清单(1).pdf VIP
- 冶金行业概况介绍.pptx VIP
- WS∕T 225-2024 临床化学检验血液标本的采集与处理.pdf
- 专题07 标点符号六年级语文专项提升(统编版).docx VIP
- 【全册教案】2025-2026学年(统编版2024)七年级道德与法治上册全册教学设计(教案)+全册期末复习清单.docx
- 《手术室查对制度》课件 .ppt VIP
- 2408 操作手册.pdf VIP
- 机器人行业市场前景及投资研究报告:小米机器人更新迭代,AISoC芯片受益.pdf VIP
- 电子行业专题报告:边缘AI浪潮已至,AISoC赋能终端奋楫争流.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)