- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
河北专升本考试考试模拟卷(1)
本卷共分为1大题50小题,作答时间为180分钟,总分100分,60分及格。
严格遵守考试纪律,维护考试秩序!
一、单项选择题(共50题,每题2分。每题的备选项中,只有一个最符合题意)
1.When you have a bank account, you ______.__
A.must always be in creditB.cant draw any money if youre overdrawnC.can draw money without noticeD.cant pay money to anyone else
参考答案:C
2.The pleasant day to which the author refers was the period when we ______.__
A.did not feel guilty about wasting timeB.were able to act of our own free willC.seemed to have better weatherD.did not have so many enemies
参考答案:B
3.The passage tells us that ______.__
A.Americans are forced to be efficient against their willB.Americans should do what they are willing to doC.people ought not to work so hard for efficiencyD.Americans are at a loss what to do
参考答案:A
4.According to the passage, which of the following is a necessity__
A.Shortened opera performances.B.Quickened paces of movies.C.Speeded-up work efficiency.D.Working on holidays.
参考答案:C
5.The word sluggard means ______.__
A.a slow-moving personB.a human beingC.a hard workerD.an enemy
参考答案:A
6.The phrase that best expresses the main idea of this passage is ______.__
A.the modern paceB.our interest in shortened operasC.how to make the best use of leisure timeD.planning our time scientifically
参考答案:A
7.The main topic of the passage is ______.__
A.conditions in the work placeB.the freedom of industries in the pastC.changes in industrial productionD.the safety and health of workers and customers
参考答案:C
8.It is implied in the passage that ______.__
A.governments and companies had different opinions about the safety of productsB.governments paid little attention to the safety of productsC.government officials often did not listen to scientistsD.in the past no safety laws were introduced by governments
参考答案:B
9.Some years ago safety rules ______.__
A.were put forward due to scientists recommendationsB.came into being as a result of the workers demandC.were introduced because quite a number of people were kill
原创力文档


文档评论(0)