- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
历年中考英语高频考题大全
1.—It’s too cold today. Would you mind the window? —Certainly not. Go ahead.
A. to close
B. closing
C. close
D. closed
答案:B
2.—What were you doing at 8:00 last Sunday? —I ______ rubbish with my classmates by Zijiang River.
A.picked up
B.am picking up
C.was picking up
答案:C
3.– Is your mother a teacher? — Yes, she is. She _________ at a junior high school.
A. taught
B. teaches
C. will teach
D. is teaching
答案:B
4.— Has Jane done the washing yet? — You cannot her to do such a thing.
A. want
B. hope
C. expect
D. wish
答案:C
5. — Do you know ______? ?— For a month.
A.how long will she be away? ?? ?? ?? ?? ?
B. how long she will be away
C.??how often will she go there? ?? ?? ?? ?
D. how often she will go there
答案:B
6. can we become good learners? ——By working hard and asking the teachers for help.
A.How
B.Where
C.When
答案:A
7. —Mum, I have a bad headache. I feel terrible. —Oh, dear! You must get a cold. You’d better see ___________ after breakfast.
A. a violinist
B. a doctor
C. a policeman
D. an engineer
答案:B
8. Don’t be late class. We must be on time.
A.for
B.to
C.in
答案:A
9.–Jason, would you please ________ this notice? —With pleasure.
A. put on
B. put off
C. put up
D. put out
答案:C
10. Everyone ____ has been to Shanghai says it is a modern city.
A. why
B. whose
C. who
D. which
答案:C
11. Over fifty countries _______ the AIIB(亚投行) so far.
A. joined
B. was joining
C. had joined
D. have joined
答案:D
12.—Have you seen film where are we going, Daddy?—Yes, it’s quite interesting film so that I have seen it twice.
A. a; the
B. the; an
C. a; an
D. the; the
答案:B
13. _____ my cousin is very young, _____ she can help with the housework.
A. Once; 不填
B. Though; but
C. Although; 不填
答案:C
14. Guan Dong saved an old lady out of the Yangtze River. great courage he showed!
A. What a
文档评论(0)