- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
历年中考英语高频考题大全
1. A new school _________ last year in my hometown.
A. set up
B. sets up
C. is set up
D. was set up
答案:D
2. —You say you are short of money. Why not sell your old gold watch for some money? — Oh, I can’t, because it was a gift from my wife. I promised her I would never _________ it.
A. care about
B. look after
C. stick to
D. part with
答案:D
3. The boy looked ______ because he didn’t pass his maths exam.
A. sad
B. sadness
C. saddest
D. sadly
答案:A
4.—John, thank you for driving me home. —_________. See you tomorrow.
A. That’s right
B. I’m afraid not
C. You’re welcome
D. It’s a good idea
答案:C
5.——Lin Dan won the badminton game again ——Yes. I think no one can do than him.
A.well
B.better
C.best
答案:B
6.—Can you tell the difference between these two pictures? —Difference? Oh, no. They look quite .
A.similar
B. different
C. strange
D.Interesting
答案:A
7. Franklin told them all to be in Britain again.
A. how happy was he
B. how happy he was
C. how was he happy
D. how he happy was
答案:B
8.–Cathy, can you answer the door? I ______ the room. –I’m coming, mum.
A. clean
B. cleaned
C. have cleaned
D. am cleaning
答案:D
9. The dog _______ played with you just now is _______.
A. which; mine
B. which; my
C. what; mine
D. what; my
答案:A
10.– Is your mother a teacher? — Yes, she is. She _________ at a junior high school.
A. taught
B. teaches
C. will teach
D. is teaching
答案:B
11. Betty hasn’t got any hobbies you call sleeping a hobby.
A. when
B. because
C. before
D. unless
答案:D
12. I the book Little Woman, but I’ll let you read it first.
A.haven’t read
B.don’t read
C.won’t read
答案:A
13. We didn’t enjoy the day the weather was so bad.
A. because
B. though
C. unless
D. till
答案:A
14.–_____ did you work out the problem in such a short time? —With Mr. Li’s help.
A
文档评论(0)