- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
历年中考英语高频考题大全
1. Lao She’s Teahouse ______ the changes in Chinese society over fifty years.
A. describes? ?? ?? ???
B. improves? ?? ?? ?
C.prepares? ?? ?? ?? ?
D. corrects
答案:A
2.Some small shops in Britain usually close for hour at lunchtime.
A. an; the
B. a; 不填
C. a; the
D. an; 不填
答案:D
3.–_____ did you work out the problem in such a short time? —With Mr. Li’s help.
A. When
B. Where
C. How
D. Which
答案:C
4. Harry’s been driving all day—— he be tired.
A. need
B. can
C. shall
D. must
答案:D
5.—Are you sure you can do well in today’s test, Lily? —______. I have got everything ready.
A.It’s hard to say
B.I’m afraid not
C.I think so
答案:C
6. We can’t do it that way — but whether it will work is ______ matter.
A. other
B. another
C. each
D. every
答案:B
7. I was tired out, so I stopped the car a short rest.
A. have
B. having
C. to have
D. had
答案:C
8.—— Do you know zongzi in traditional in China, Li Ping?—— Usually during the Dragon Boat Festival.
A.why people make
B.when people eat
C.where people buy
答案:B
9. Hurry up, kids! The school bus is coming. We have ______ time left.
A. few
B. a few
C. little
D. a little
答案:C
10. —You say you are short of money. Why not sell your old gold watch for some money? — Oh, I can’t, because it was a gift from my wife. I promised her I would never _________ it.
A. care about
B. look after
C. stick to
D. part with
答案:D
11. Listen up, everybody! Show me your licence. Don’t ask . Just do it!
A. what
B.when
C.how
D.why
答案:D
12. — Mum, shall we go to the beach tomorrow? —— It ______ the weather.
A.carries on
B.lives on
C.depends on
D.holds on
答案:C
13.I’ll always stand by you when you are in need. —It’s nice of you. Your support is really _______ .
A. appreciated
B. thanked
C. helped
D. depended
答案:A
14.—Do you know_______? —Sorry, I don’t kno
文档评论(0)