- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
历年中考英语高频考题大全
1.—Must I clean the classroom now? —No, you_______.
A. mustn’t
B. can’t
C. needn’t
答案:C
2. —We ordered beef noodles, but ___________ any beef in the noodles. —Put on your glasses and you can see the beef.
A. there isn’t
B. there is
C. there aren’t
D. there are
答案:A
3. He has _____ arms now and is able to pick the table up with one hand.
A. weakest
B. weaker
C. strongest
D. stronger
答案:D
4. —Nowadays WeChat is very popular among friends. —Yes. It seems to be the best way of communication _____ people like.
A.that
B.which
C. who
答案:A
5.–May I use your MP4 today, Paul? —_______. I will not use it.
A. No, you can’t.
B. I’ve no idea.
C. Sure, go ahead.
D. Not at all
答案:C
6. So far, the AIIB(亚投行)_____ 57 countries to be the founding members.
A. attracted
B. has attracted
C. will attract
答案:B
7.—Ben and Sue aren’t home, are they? —No.They _____to London on business.
A.have gone
B.go
C.have been
D.will go
答案:A
8.—Ive decided to give up my job, Mum.— You’d better think twice.
A. Sounds great!
B. What a pity!
C. Guess what?
D. Are you serious?
答案:D
9. There was something wrong with the line. We couldn’t ______ each other clearly.
A. listen
B. sound
C. hear
D. speak
答案:C
10. —-Tomorrow I’m going on holiday.—-- ! But I’ll be busy.
A. Thank you
B. Lucky you
C. After you
D. Mind you
答案:B
11. — Why did the car hit the boy? ?— Because the driver ______ on the phone at that time.
A.talk? ?? ?? ??
B.is talking? ??
C.was talking? ?? ?
D. have talked
答案:C
12. —-Tomorrow I’m going on holiday.—-- ! But I’ll be busy.
A. Thank you
B. Lucky you
C. After you
D. Mind you
答案:B
13. If overweight people eat less and take more exercise, they’ll soon feel much____.
A. fatter
B. older
C. bigger
D. healthier
答案:D
14. — I called you last night , but you didn’t answer. ?— S
文档评论(0)