新疆昌吉州教育共同体2020-2021学年高一年级第一学期英语学科期末质量检测试题带答案解析+详解点睛.docVIP

新疆昌吉州教育共同体2020-2021学年高一年级第一学期英语学科期末质量检测试题带答案解析+详解点睛.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
第 PAGE 12 页 共 NUMPAGES 13 页 新疆昌吉州教育共同体2020-2021学年高一年级第一学期英语学科期末质量检测试题带答案解析+详解点睛 姓名:_____________ 年级:____________ 学号:______________ 题型 选择题 填空题 简答题 xx题 xx题 xx题 总分 得分 评卷人 得分 第 1 题:Here at the Fort Collins Club, we love families! We offer a number of different kinds of activities to keep your kids active and also allow time to yourself. This webpage shows the details. Kids’ Club Kids have a place of their own Kids’ Club! A place for kids from 6 weeks to 12 years to have fun while you are working out. Our Kids’ Club childcare facility(设施) allows you to drop the kids off, do physical exercise or visit our spa. Please feel free to stop in during our regular hours to meet our friendly staff and to get familiar with the Kids’ Club! Club House Check the Club House to see what games and youth activities are offered throughout the week. Our outdoor pool, open in summer, brings smiles and endless kid fun while you relax poolside. Children between the ages of 711 can be in the Club House unsupervised(无需看管的) . However, parents need to sign them in and out. Kids’ Club Hours Monday and Wednesday 8:00 am8:00 pm Tuesday, Thursday, Friday 8:30 am8:00 pm Saturday 8:00 am2:00 pm Sunday 9:00 am4:00 pm More information about Fort Collins Club can be found on our website: www. . 1. While children do activities in Kids’ Club, their parents ____________. A. must play with them B. can take exercise C. must leave the club D. should stand by and watch 2. Kids’ Club opens ____________. A. at 6:00 am on Monday B. at 7:00 am on Monday C. at 8:00 am on Sunday D. at 9:00 am on Sunday 3. Where does this text probably come from? A. A science textbook B. A tourist map C. A fitness website D. A news report 【答案解析】1. B 2. D 3. C 本文是一篇应用文,介绍了柯林斯堡俱乐部提供的活动的相关信息。 【1题详解】 细节理解题。根据文章第二段“A place for kids from 6 weeks to 12 years to have fun while you are working out. (这是一个让6周到12岁的孩子在你锻炼的时候玩得开心的地方)”可知,当孩子们在参加活动时,家长可以进行

您可能关注的文档

文档评论(0)

文海网络科技 + 关注
官方认证
服务提供商

专业从事文档编辑设计整理。

认证主体邢台市文海网络科技有限公司
IP属地北京
统一社会信用代码/组织机构代码
91130503MA0EUND17K

1亿VIP精品文档

相关文档