- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2014高考英语阅读理解全程基础训练(12)及答案
阅读理解-—-(2013·全国Ⅰ,B)
The baby is just one day old and has not yet left hospital。 She is quiet but alert (警觉)。 Twenty
centimeters from her face researchers have placed a white card with two black spots on it。 She stares at
it carefully。 A researcher removes the card and replaces it by another, this time with the spots differently
spaced。 As the cards change from one to the other, her gaze (凝视) starts to lose its focus—until a third,
with three black spots, is presented。 Her gaze returns: she looks at it for twice as long as she did at the
previous card. Can she tell that the number two is different from three , just 24 hours after coming into
the world?
Or do newborns simply prefer more to fewer? The same experiment, but with three spots shown before
two , shows the same return of interest when the number of spots changes. Perhaps it is just the
newness? When slightly older babies were shown cards with pictures of objects (a comb , a key , an
orange and so on) , changing the number of objects had an effect separate from changing the objects
themselves。 Could it be the pattern that two things make , as opposed to three? Not again. Babies paid
more attention to squares moving randomly on a screen when their number changed from two to three, or
three to two. The effect even crosses between senses。 Babies who were repeatedly shown two spots
became more excited when they then heard three drumbeats than when they heard just two ; likewise
(同样地) when the researchers started with drumbeats and moved to spots.
文章大意:本文对刚出生一天的孩子做实验,看他们的视觉和听觉反应。
5 .The experiment described in Paragraph 1 is related to the babys________。
A .sense of hearing B .sense of sight
C .sense of touch D .sense of smell
答案:B 细节理解题,根据第一段内容可知,研究者把带有两个黑点和三个黑点的卡片交换放于婴儿面
前,看他有何变化,此处是在研究婴儿的视觉。
6 .Babies are sensitive to the change in ________。
A .the size of cards
B .the colour of pictures
C .the shape of patterns
D .the number of objects
答案:
您可能关注的文档
最近下载
- 统信UOS操作系统技能考试.docx VIP
- 宠物养护行业市场调研报告.docx VIP
- 司法改革浪潮下绍兴中院法官绩效考评的优化与重塑.docx VIP
- 生物信息学在精准医疗中的应用-第1篇.pptx VIP
- 竞赛初中数学竞赛训练数论基本综合教师版.pdf VIP
- Unit 3 Teenage problems 重点话题(青少年问题类)满分范文20篇九年级英语上册重难点讲练全攻略(牛津译林版).docx VIP
- 2023年嘉兴市第一医院护士招聘考试历年高频考点试题含答案解析.docx VIP
- 中职《世界历史》复习题(含答案).pdf VIP
- 党支部创新工作总结.docx VIP
- 《新型建筑材料课件介绍》.ppt VIP
原创力文档


文档评论(0)