- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
烧烛州烟递市涛浙学校第一模块测评
(时间:120分钟 总分:150分)
第I卷
第一部份 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题L5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试 卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一 遍。
M:Hi, have you finished your lesson?
W:Not yet.Is there something wrong?
M:Well, I want to catch the last bus home, but I need to lock the doors on this floor before I leave, so...
What does the man need to do now?
Lock the doors.
Catch the last train.
C.Finish his lesson.
答案:A
W:He chose a terrible location for his new bar.It will probably shut down.
M:It all depends. Advertising might help.
Why does the woman say the bar would shut down?
Because of its location.
Because of its advertisements.
B. Children s Hobbies.
A School without Rules.
Education in the US.
答案:A
解析:细节理解题。根据第一段第二句可知。
What does Daniel Greenberg say about the three-year-olds?
A.They love learning.
B.They are very naughty.
C.They want to be outside all the time.
D. They are too young to learn anything.
答案:A
解析:推理判断题?结合第二段中的Youdon tneedtosay... Youcan, tstopthem!... ”可知为A项。
Who has the most power in the school meetings?
A. The older children have more power than the younger children.
B.A child has more power than an adult.
C. The younger children have more power than the older children.
D. Everybody has equal power.
答案:D
解析:细节理解题。从第四段中第二句... aschoolmeetingwhereboth... each一eventhefour-year-olds
可知°
What happens to the children after they leave this school?
A. They do the same things as children from other schools.
B.They have problems getting into college or getting a job.
They usually do very good jobs.
They are not successful.
答案:C
解析:推理判断题。从第五段 “Eventhetwoboyswho... havesuccessfulcareerstoday”可知。
B
When people discuss education, they insist that preparation for examinations is not the main purpose. They are right in theory, but in practice, we all realize how important examinations are. What do you know about the examinations taken at English secondary schools?Here are a few facts about some of them.
Pupils who remain a
您可能关注的文档
最近下载
- 人教版二年级数学期末试卷.docx VIP
- 地铁疏散平台施工方案.docx VIP
- 2021中国智能家居生态发展白皮书.pptx VIP
- 中职人工智能技术应用专业人才培养模式的探索与实践报告.docx VIP
- 2025广西公需科目考试答案(3套,涵盖95_试题)一区两地一园一通道建设;人工智能时代的机遇与挑战.docx VIP
- 智能家居生态发展白皮书.pptx VIP
- 2018-2024年海峡杯数学竞赛真题及答案(三年级).pdf VIP
- 铁路线路防护栅栏(通线〔2023〕8001)下.docx VIP
- 范德堡法.doc VIP
- 2023-2024学年江苏省高中语文高三期末通关考试题详细答案和解析.docx VIP
文档评论(0)