- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2020年学位英语模拟考试2
答案解析
I couldn’t help ()at the bad news.。
答案: A . crying
()in music, she has a dream of becoming a song writer one day.。
答案:A . Interested
3、()fun activities that force you to exercise and have fun.。答案:B . Take up
4、The teachers ()the girl.。
答案:C . are concerned about
His parents are both in hospital and he has? to do everything ().。
答案:B . on his own
6、I was dressed in my finest()and ready to go.。
答案: B . outfit
7、 Smith() the letter()and ran out of the house.。
答案: C . tore...off
I want the report printed (), please.。
答案:A . right away
The() of life in this small village is slow and easy.。
答案:B . pace
I will never forget ()my school headmaster for the first time.。
答案:D . meeting
According to the first paragraph, ________ is a big moment in your life.
答案:C . graduation
12、According to the passage, an amazing girl is the person who _________.
答案:B . finishes high school and college at the same time
13、What? is TRUE about Grace Bush?
答案:C . She often gets up in the very early morning and studies for long hours.
14、When getting a huge achievement, Grace also_________. 答案:B . eases her family’s? financial burden
What is the main idea of the passage?
答案:B . To? introduce an amazing girl.
16、Compared with non-smokers’ children, the children whose parents both smoke are likely? to ____________.
答案:C . develop lung cancer more often
17、Why are there laws made against smoking in public places in the U. S.?
答案:A . Because people have realized the danger of second-hand smoke.
18、What? is TRUE about Grace Bush?
答案:C . Adults whose parents smoked when they were children get cancer more? frequently.
From the passage we can conclude that ________.
答案:D . children suffer most from second-hand smoke
This? passage is mainly about_________.
答案:D . whether second-hand smoking can? be? harmful
原创力文档


文档评论(0)