- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015-2016学年高一英语课时训练: 13.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Making Guesses about People》(北师大版必修5).doc
Lesson3 Making Guesses about People
.根据句意及汉语或首字母提示完成句子
1.Jack cut his hand with a knife,and it was b .?
答案:bleeding
2.No chair is here.Please sit on the b under the tree.?
答案:bench
3.—Why do you know Kavin looks u ??
—Because his favourite cat is missing.
答案:upset
4.—I’d like to write to you.Could you tell me your p ??
—All right.It’s 233200.
答案:postcode
5.Mum gave me a tight h and said,“I love you,dear.”?
答案:hug
6.The mother is fond of kissing her baby on the (脸颊).?
答案:cheeks
7.I think even the greatest (学者)cannot solve this difficult problem.?
答案:scholar
8.It was a great (欣慰)to find that my family were all safe.?
答案:relief
9.Fred claimed that he could see a (麻雀)two hundred paces away.?
答案:sparrow
10.He is said to be the founder of modern (天文学).?
答案:astronomy
.用适当的情态动词填空
1.Here are only ten chairs.We one more.?
答案:need
2.In summer in our city it’s hot,but sometimes it be very cool.?
答案:can
3.Mr Smith attend the meeting tomorrow,but he hasn’t confirmed that he is coming.?
答案:might
4.—Is it Tom who took the tape cassette away?
—It be him.He went home five hours ago.?
答案:can’t
5.In our class,the students talk in class.?
答案:mustn’t
.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)
lose one’s way,leave behind,on one’s own,tell sb.off
1.All of the child’s relatives lost their lives in the earthquake,and now he lives .?
答案:on his own
2.In the park the boy and couldn’t find his home.?
答案:lost his way
3.Repairing the car cost Bruce nearly five hundred dollars,but it refused to work,so he decided the repairman .?
答案:to tell;off
4.Busy talking with my old friend,I my newly bought dictionary on the bus.?
答案:left;behind
.阅读理解
A
My family has lived in my childhood home since I was two weeks old.Seventeen years later,as I got ready to leave for university,my parents decided that our charming little house was no longer the ideal place we lived and that it was time to move.And naturally,I panicked.
A
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Language points(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Project(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Task(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Welcome to the unit(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Word power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Grammar and usage(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Language points(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Project(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Task(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Welcome to the unit(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 13.4 Section Ⅳ Lesson 4《 First Impressions & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 13.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.1 Section Ⅰ Lesson 1《 Your Choice》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.2 Section Ⅱ Lesson 2《 Interviews》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Nine to Five》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.4 Section Ⅳ Lesson 4《 Job Trends & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.2 Section Ⅱ Lesson 2《 Different Schools》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Teachers》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.4 Section Ⅳ Lesson 4《 Understanding & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
最近下载
- 人美版(北京)美术五年级上册20.京剧脸谱(共36张PPT).pptx VIP
- CS345(一) 给水承插铸铁管道支墩.pdf VIP
- WERKAI WKR5000 SERIES Manual说明书用户手册.pdf
- 质量、安全、环保体系管理制度.docx VIP
- 一种镍基合金其冶炼方法、合金盘管及其制备方法.pdf VIP
- 一种镍基高温合金的高纯净冶炼方法.PDF VIP
- 一种高Al低密度镍铁基高温合金铸锭双联冶炼方法.pdf VIP
- 一种高强高弹高塑性镍基高温合金带材及其制备工艺.pdf VIP
- 一种高强高韧耐蚀铁镍基高温合金及其制备方法.pdf VIP
- 专科医生如何带教全科医生课件.pptx VIP
文档评论(0)