- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015-2016学年高一英语课时训练: 13.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
单元语法突破
.用所给词的适当形式填空
1.The (miss)girl was last found (play)in the park alone.?
答案:missing;playing
2. (found)in 1993,the EU,together with the US,is one of the two largest economies in the world.?
答案:Founded
3. (devote)to his research work,the professor cared little about any other thing.?
答案:Devoted
4.I didn’t know the girl (suspect)of having taken the money.?
答案:suspected
5.The little girl hurried to the city cinema only (find)that the film had already been over.?
答案:to find
6.Don’t leave the water (run)while you brush your teeth.?
答案:running
7.Charlie Chaplin is considered (make)a great contribution to the film industry.?
答案:to have made
8.The Browns have a comfortable house (live in).?
答案:to live in
9. (throw)their hats into the air,the fans of the winning team let out loud shouts of victory.?
答案:Throwing
10.To learn English well,we should find opportunities to hear English (speak)as much as we can.?
答案:spoken
.用适当的情态动词填空
1.This watch be a girl’s.Look!It’s so big and heavy.?
答案:can’t
2.The actor attend the news conference,but we are not sure of that.?
答案:may/might
3.Beijing is so beautiful a city,so you have enjoyed yourself there,right??
答案:must
4.Look!The light in the office is still on.Mrs White be marking the test papers.?
答案:must
5.—Is it our son who broke the vase yesterday?
—It be him.He was in his grandparents’ the whole day.?
答案:can’t
6.I’m afraid Mr.Harding see you now.He’s busy.?
答案:can’t
7.You have a wrong number,” she said.“There’s no one of that name here.”?
答案:must
8.Jack described his father,who have been a brave boy many years ago,as a strong-willed man.?
答案:must
9.—Hi,Tom.Any idea where Jane is?
—She be in the classroom.I saw her there just now.?
答案:must
10.The traffic is heavy these days.I arrive a bit late,so could you save me a place??
答案:might
.阅读理解
I am the third daughter in a family of five.I was born at Malden Hospital and was immediately
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Project(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Task(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Welcome to the unit(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Word power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Grammar and usage(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Language points(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Project(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Task(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Welcome to the unit(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Word Power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.1 Section Ⅰ Lesson 1《 Your Choice》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.2 Section Ⅱ Lesson 2《 Interviews》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Nine to Five》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.4 Section Ⅳ Lesson 4《 Job Trends & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 14.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.2 Section Ⅱ Lesson 2《 Different Schools》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Teachers》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.4 Section Ⅳ Lesson 4《 Understanding & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第1节 第1课时《化学反应的反应热》(鲁科版选修4).doc
最近下载
- 人美版(北京)美术五年级上册20.京剧脸谱(共36张PPT).pptx VIP
- CS345(一) 给水承插铸铁管道支墩.pdf VIP
- WERKAI WKR5000 SERIES Manual说明书用户手册.pdf
- 质量、安全、环保体系管理制度.docx VIP
- 一种镍基合金其冶炼方法、合金盘管及其制备方法.pdf VIP
- 一种镍基高温合金的高纯净冶炼方法.PDF VIP
- 一种高Al低密度镍铁基高温合金铸锭双联冶炼方法.pdf VIP
- 一种高强高弹高塑性镍基高温合金带材及其制备工艺.pdf VIP
- 一种高强高韧耐蚀铁镍基高温合金及其制备方法.pdf VIP
- 专科医生如何带教全科医生课件.pptx VIP
文档评论(0)