【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit3SectionⅣ课时作业 Word版含答案.docVIP

【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit3SectionⅣ课时作业 Word版含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【Ks5u首发】【优化方案】2014-2015学年高一下学期英语(人教版必修三)Unit3SectionⅣ课时作业 Word版含答案

Ⅰ.阅读理解A When I worked in a large city,passing by someone who was homeless wasn’t an uncommon sight.The difficult situation of those I saw touched me deeply.I felt I must do something,and,as a single mother,I decided to come up with a plan that fitted my limited budget.I began by setting aside five to ten dollars and passing them out to those I met on the street each week. Though a dollar felt like a small amount,I realized how powerful it was.For me,I recognized that those I passed by were people just like me.Sometimes we would joke a bit and smile together.On some occasions,I was able to give more.I don’t know how and if the dollars helped,but I know that the connections we made did. One day after I had stated this weekly practice,I had saved up enough to buy myself a new winter coat.With it around my shoulders,I realized that my old coat could still be put to use by someone who had little or nothing to protect them from the cold.However,at that moment,I felt inspired to pass on this opportunity for kindness.I turned to the salesman who had helped me,and asked if he would feel comfortable taking my old coat,walking to the corner,and offering it to someone in need.Slightly taken_aback,he smiled.“I will as soon as I get a break,” he said.“Thanks for being so considerate.” I can’t help but feel that my experiences with kindness have moved me to pass it on,and in this way,I feel I’ve helped more than just those I pass by on the street.Kindness touches many hearts,and I am grateful for the way it has touched mine. 【解题导语】 作者讲述了自己虽然是一位单亲妈妈没有很多钱但还是尽量省出钱来帮助别人并从中感受到快乐的故事。to set aside some bills. C.Because she wanted to do something for the homeless people. D.Because she always passed by some homeless people. 解析:选C。推理判断题。根据文中的The difficult situation of those I saw touched me deeply.I felt I must do something可知C项为正确答案。e person. C.Because she had to take care of her child. D.Because she wanted to pass on kindness. 解析:选D。推理判断题。从文中的However可知答案。words “taken aback”in the fourth pa

您可能关注的文档

文档评论(0)

cjl2016001 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档