- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
词汇训练-Unit 核心词汇综合达标
一、单词拼写 单句首字母填空
1. The place is very attractive. It a huge numbers of tourists.
答案:attracts
2. He should a the books on the shelf.
答案:arrange
3. He f the letter up and put it into the envelope.
答案:folded
4. He is expected to c his position today.
答案:clarify
5. To their d , their son was admitted into a famous university.
答案:delight
6. Our team c of ten members.
答案:consists
7. He can a more work in a day than anyone else I know in the company.
答案:accomplish
8. A witness has given the police a very detailed d of the man who robbed the bank.
答案:description
9. The c of transportation in this area brings hope to this mountain village.
答案:convenience
10. It is impossible that she will make a full recovery. That is to say, there is no p that she will make a full recovery.
答案:possibility
二、根据中文提示拼写单词
1. She 折叠 the letter in half and put it into her pocket.
答案:folded
2. It is a pity that the industrial cities built in the nineteenth century dont 吸引 visitors.
答案:attract
3. The United Kingdom 由……组成 of Great Britain and Northern Ireland.
答案:consists
4. What the man said was not 一致的 with their investigation.
答案:consistent
5. He is expected to 阐明 his position at the conference.
答案:clarify
6. I often 吵架 with my parents when I was a teenager. How I regret now!
答案:quarreled
7. They had no time to 筹备、安排 their own wedding, so they had it organized by a company.
答案:arrange
8. If something is done for your 方便 , it is done in a way that is useful to you.
答案:convenience
9. To our 高兴 , we all passed the exam.
答案:delight
10. It is not wise, even foolish, to end 冲突 with violence. There must be good ways to solve the problem.
答案:conflicts
11. His 光辉的 image will forever live in the hearts of the people.
答案:splendid
12. The beauty of the sunrise is beyond 描述 .
答案:description
13. We can 实现 whatever you can, and with better results.
答案:accomplish
14. He was 不愿意的 to pay the fine.
答案:unwilling
15. The school laid out the rule of wearing school 制服 at school.
答案:uni
您可能关注的文档
最近下载
- 党务工作者应知应会问答.pdf VIP
- 校服供货服务方案.docx VIP
- 2020部编版六年级下册语文(全册)同步练习及答案 精编版.pdf VIP
- 高一上学期统编版历史必修中外历史纲要(上)期中复习中国古代史专题练习.docx VIP
- 2022年人教版八年级下册英语 Unit 8 Have you read Treasure Island yet 单元教案 .pdf
- 2.3.1喀斯特地貌 高中地理湘教版必修一.pptx VIP
- YB∕T 4968-2021 冷轧钢带单位产品能源消耗限额.docx VIP
- 硬笔书法系列《硬笔书法指导》.ppt VIP
- 部编版小学六年级语文下册同步练习.pdf VIP
- 上班族心理健康课件最新完整版本.pptx VIP
原创力文档


文档评论(0)