【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 4 Music Born in America Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版选修7.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Module 4 Music Born in America
Section Ⅳ Other Parts of the Module
Ⅰ.单句语法填空
1.Her son,to whom she was so (devote),went abroad ten years ago.
答案: devoted
2.He describes everything order,which makes excellent impression upon us.
答案: in;an
3.Thanks to your help, I would not have completed the task on time.
答案: otherwise
4.She stayed behind his door (beg) for his forgiveness all night.
答案: begging
5.—Has Professor Braque finished his book yet?
—Yes,and it (come) out next month.
答案: will come
6.Unexpected difficulties (arise) in the course of their experiment last year.
答案: arose
7.My life has (bless) with many big deals and achievements of which I am proud.
答案: been blessed
8.Drinking is not only harmful to people’s health,but also damages the (harmonious) of a family.
答案: harmony
9.The art show was far being a failure;it was great success.
答案: from;a
10.The children’s efforts to raise money for their own library were vain because no adult took it seriously and were willing to take a cent out of their pockets.
答案: in
11.Luckily,we’d brought a road map without which we (lose) our way.
答案: would have lost
12.It was getting dark;I found a car (stick) in a pool by the side of the road.
答案: stuck
Ⅱ.完成句子
1.我最好把它写下来,不然我会忘掉。
I’d better write it down; .
答案: otherwise I will forget it
2.他的话很让人怀疑。
Doubts his words.
答案: arose from
3.他为买房子制定预算。
He buying a house.
答案: budgeted for
4.她全身倾注于自己的事业。
Sheher own career.
答案: devoted herself to/was devoted to
5.他的演讲给我留下了深刻的印象。
His speech me.
答案: made/left a deep impression on
6.他有幸很健康。
He _____ ____________________excellent health.
答案: is blessed with
7.她走了进来,一点也不高兴。
She walked in,____________________.
答案: far from being happy
Ⅲ.阅读理解
African-American music and African-American musicians are two of the major forces that shaped the development of music in the US.This influence,which began with religious music in churches of the American South,led to the success of many Grammy Award-winning artists.
The Blues
Blues music t
您可能关注的文档
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Module 6 The World's Cultural Heritage限时特训 外研版选修7.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural World限时特训 外研版必修4.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 1 Festivals around the world限时特训 新人教版必修3.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 1 Friendship限时特训 新人教版必修1.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 1 Great scientists限时特训 新人教版必修5.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 2 Healthy eating限时特训 新人教版必修3.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 2 Heroes限时特训 北师大版必修1.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 2 Poems限时特训 新人教版选修6.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 11 The Media限时特训 北师大版必修4.doc
- 【金版学案】2017高考英语一轮复习 Unit 12 Culture Shock限时特训 北师大版必修4.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 4 Sandstorms in Asia Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 A Lesson in a Lab Section 2 Introduction & Reading-Language points课时作业 外研版必修1.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 A Lesson in a Lab Section 3 Grammar课时作业 外研版必修1.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 A Lesson in a Lab Section 4课时作业 外研版必修1.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 Ethnic Culture Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版选修7.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section 2 课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section 3 Grammar课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 The Great Sports Personality Section 2 Introduction & Reading-Language points课时作业 外研版必修5.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 5 The Great Sports Personality Section 3 Grammar课时作业 外研版必修5.doc
文档评论(0)