【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 2 My New Teachers Section 2 Introduction Reading-Language points课时作业 外研版必修1.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Module 2 My New Teachers
Section 2 Introduction Reading-Language points
Ⅰ.单句语法填空
1.Mrs Chen,almost sixty,is always________(energy) and doesn’t look tired at all.
答案: energetic
2.—What’s your first impression________Mrs Wang?
—She looks serious.I think she’ll be strict________us.
答案: of;with
3.Billy was known for doing anything he could to avoid________(read),but today in class he read a story about a dog for us.
答案: reading
4.—Did the young man admit________(steal) your car the other day?
—No.He said he hadn’t stolen anything.
答案: stealing
5.Jack would appreciate________if you could give him a hand when he is in trouble.
答案: it
6.John received an invitation to dinner,and with his work________(finish),he gladly accepted it.
答案: finished
7.—You see,Bob is a little slow in understanding.
—So I have to be patient________him.
答案: with
8.The________(amuse) story he told us made us all feel________(amuse).
答案: amusing;amused
9.What the President said in his speech left a deep ________(impress) on the whole nation.
答案: impression
10.With the local guide________(lead) us,we had no difficulty finding the small village.
答案: leading
Ⅱ.单词拼写
1.How ________(紧张的) we were while waiting for the result of the interview!
答案: nervous
2.Do remember Rome was not built in a day;just be ________(耐心的),please!
答案: patient
3.I would ________(感激;欣赏) it very much if you would post the letter for me.
答案: appreciate
4.Hearing someone calling for help,he took off his coat and jumped into the water ________(立即;即刻).
答案: immediately
5.The little girl is so ________(害羞的;羞怯的) that she usually hides behind her mother when meeting strangers.
答案: shy
6.Our math teacher is________(严格的) with us,but we all like him and his classes.
答案: strict
7.Don’t be so serious!What I said just now was only a(n)________(笑话).
答案: joke
8.There is a brief________(总结) at the end of each chapter of the chemistry book.
答案: summary
9.I majored in English ________(文学) when I was in college.
答案: literature
10.With the truth befor
您可能关注的文档
- 云南大理州南涧县民族中学2016-2017学年高二英语9月月考试题.doc
- 云南德宏州梁河县第一中学高中英语 Unit 1 Great scientists Listening Speaking and Writing教案 新人教版必修5.doc
- 云南德宏州梁河县第一中学高中英语 Unit 1 Great scientists Reading and Writing课件 新人教版必修5.ppt
- 云南德宏州梁河县第一中学高中英语 Unit 1 Great scientists Reading课件 新人教版必修5.ppt
- 云南德宏州梁河县第一中学高中英语 Unit 1 Great scientists课件 新人教版必修5.ppt
- 云南德宏州梁河县第一中学高中英语 Unit 2 The United Kingdom学案(无答案) 新人教版必修5.doc
- 云南个旧市第二中学2014-2015学年高二英语上学期期中试题(无答案).doc
- 云南个旧市第三高级中学2015-2016学年高一英语下学期期末考试试题.doc
- 云南临沧市第一中学2016-2017学年高二英语上学期起点考试试题.doc
- 云南临沧市第一中学2016届高三英语二调试题.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 2 My New Teachers Section 3 Grammar课时作业 外研版必修1.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 2 My New Teachers Section 4课时作业 外研版必修1.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 Adventure in Literature and the Cinema Section 3 Grammar课时作业 外研版必修5.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 Adventure in Literature and the Cinema section 4课时作业 外研版必修5.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 Music Section 2 Introduction & Reading-Language points课时作业 外研版必修2.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 Music Section 3 Grammar课时作业 外研版必修2.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 Music Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版必修2.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 The Violence of Nature Section 3 Grammar课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 3 The Violence of Nature Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版必修3.doc
- 【金版教程】2016-2017学年高中英语 Module 4 A Social Survey-My Neighbourhood Section 2 Introduction & Reading-Language points课时作业 外研版必修1.doc
文档评论(0)