- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高中英语 Unit 2 Poems 第二学时 Learning about Language同步检测 新人教版选修6
PAGE
第二学时 Learning about Language
跟踪练习
一、用所给单词的适当形式填空
1.How many ________(poetry) have you written?
答案:poems
2.A lot of Tang poetry has been ________(translation) into English.
答案:translated
3.Lihuas ________(end) patience in helping me with my maths really made me moved.
答案:endless
4.We should not eat the food which is too ________ (salt) because it is bad to our health.
答案:salty
5.Im really ________(delight) to see you.
答案:delighted
6.That is a mere ________(repeat) of what you said before.
答案:repetition
二、词语活用
用框内的词语完成下列小段落。
delight sb.,be delighted in, be/feel delighted with sth., take delight in., to ones delightDear Jane,
Im 1.________________receive your letter.What you told me in your letter 2.________ me a lot.I 3.__________________ your progress in your studies.And I 4.__________________ know that you 5.____________ joining in all kinds of activities in your university.6.____________,I see that youve grown up and become an independent girl.
答案:1. delighted to 2.delights 3.feel delighted with
4.am also delighted to 5.take delight in
6.To my great delight
三、动词专练
用所给动词的适当形式填空。
1.________(recite) English stories is the first step to learn English.
答案:Reciting
2.What the astronauts said ________(convey) to the families by radio.
答案:was conveyed
3.Another simple form of poem is called cinquain, a poem ________(make) up of five lines.
答案:made
4.If ________(load) too much, the car may break down easily.
答案:loaded
5.The teacher takes good care of him as if he________________________________________________________________________
(be) her own son.
答案:were
6.Its wrong ________(tease) a person who can not speak properly.
答案:to tease
7.We must have the ____________(fall) trees on the ground ________(remove) as soon as possible.
答案:fallen;removed
8.________(try) it out, youll find it very good.
答案:Trying
9.This small factory ________(transform) into a large company.
答案:has been transformed
10.List poems have a flexible line length and ______(repeat) phrases
您可能关注的文档
- 高中英语 Unit 16 Period 2 Name Stories课件 北师大版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 15 Period 4 Understanding课件 北师大版必修5.ppt
- 高中英语 Unit 16 Period 4Life Stories课件 北师大版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 16 Period 3 Grammar课件 北师大版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 15 Period 5 Communication Workshop Culture Corner & Bulletin Board课件 北师大版必修5.ppt
- 高中英语 Unit 15 Period 3 Grammar课件 北师大版必修5.ppt
- 高中英语 Unit 16 Period 5 Communication Workshop课件 北师大版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 15 Period 5 Culture Corner & Bulletin Board课件 北师大版必修5.ppt
- 高中英语 Unit 16 Stories from History 课件 北师大版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 14 Careers warm up课件 北师大版必修5.ppt
- 高中英语 Unit 2 Poems Period 3 Grammar同步课件 新人教版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 2 Poems Period 2 Learning about Language& Using Language同步课件 新人教版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 2 Poems 第四学时 Grammar同步检测 新人教版选修6.doc
- 高中英语 Unit 2 Poems 过关检测卷 新人教版选修6.doc
- 高中英语 Unit 2 Poems同步课件 新人教版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 2 Learning about Language课件 新人教版必修1 .ppt
- 高中英语 Unit 2 Poem Warming Up & Reading课件 新人教版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 2 Poem Learning about Language课件 新人教版选修6.ppt
- 高中英语 Unit 2 Reading (Ⅱ)教师课件 新人教版必修2.ppt
- 高中英语 Unit 2 Robots综合技能测试 新人教版选修7.doc
原创力文档


文档评论(0)