- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时训练 Section Lesson 3 A Volunteer Teacher
.根据句意及汉语或首字母提示,用合适的单词填空
1.The man’s son g from Peking University and he is now working in Shanghai.?
答案:graduated
2.An accident happened.Please d 120 at once.?
答案:dial
3.Tomorrow morning will be very cold.The temperature will be m five.?
答案:minus
4.Sue wants to open a company, and her parents both s her.?
答案:support
5.There is some hot water in the b . You can wash your face.?
答案:basin
6.This kind of machine was (设计) and built in Beijing.?
答案:designed
7.If you want to get a job, the (广告) in the newspaper may help you.?
答案:advertisements
8.At last Bill asked his brother to (解决) his problem.?
答案:solve
9.Many (志愿者) work for the Olympics Games.?
答案:volunteers
10.All of us should face (挑战) bravely.?
答案:challenge(s)
.单句改错
1.The mountain near my home is as higher as 2,000 metres.
?
答案:higher→high
2.The building is on a fire now.
?
答案:去掉a
3.Our team has won the team from Japan.
?
答案:won→beaten
4.Fred, you’re old enough to do your own decision.
?
答案:do →make
5.His son made him was very proud.
?
答案:去掉was
.用适当的介词填空
1.What do you think Jack’s decision??
答案:of
2.Could you tell me your plan the coming weekend??
答案:for
3.When he graduates, Jim would like to work a volunteer in the west.?
答案:as
4.Do you know which university Mr Lee’s son graduated ??
答案:from
5.The father felt very proud his son.?
答案:of
.阅读理解
We try to give our children so much but sometimes we forget to give them the greatest gift,the ability to feel grateful.Without that,we can never give them enough.Gratitude(感激) can be expressed for anything—the sight of beautiful clouds,our warm home,or a nice meal.
Many of our own parents tried to make us feel grateful by pointing out the hungry children in some far-off land.This often resulted in us offering to send those children the unpleasant clothes or ugly tennis shoes.Just have a look around us,we know how this happened.All around are material things that they (an
您可能关注的文档
- 2016-2017高中数学 模块综合检测(B)苏教版选修1-2.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测(B)新人教版必修3.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测(C)苏教版选修1-2.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测A 苏教版选修1-1.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测A 新人教版必修1.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测B 苏教版选修1-1.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测B 新人教版必修1.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测C 苏教版选修1-1.doc
- 2016-2017高中数学 模块综合检测C 新人教版必修1.doc
- 2016-2017高中数学 习题课(二)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 1 Lifestyles Section Ⅳ Lesson 4 City and Country Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 1 Lifestyles Section Ⅳ Lesson 4 City and Country Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 1 Lifestyles Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 1 Lifestyles Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 1 Lifestyles过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes ection Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Modern Heroes课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Modern Heroes课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅱ Lesson 2 History Makers课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅱ Lesson 2 History Makers课时训练 北师大版必修1.doc
最近下载
- 江苏开放大学公文写作与处理050008过程性考核作业三.docx VIP
- 运维规范试题.docx VIP
- 《先进纺织技术》课件.ppt VIP
- 2025秋数学人教二年级(上) 身体上的尺子:第1课时 身体上的长度.pptx VIP
- 保定动力19秋网络运维班知识测试_A.docx VIP
- 高速铁路概论单元四第节高速铁路通信课件.pptx VIP
- HFC网络(光机及以下)调试运维培训试题.docx VIP
- 化学-海南省天一大联考2023-2024学年高三学业水平诊断(二)带答案.docx VIP
- 高考数学培优---椭圆、双曲线的焦点弦被焦点分成定比.docx VIP
- 福建省电子技术基础应试指南测试卷答案.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)