- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2 Heroes
课时训练 Section Warm-up Lesson 1 Modern Heroes
.根据句意及汉语或首字母提示,用合适的单词填空
1.The rich man is very g .He gave much of his money to the poor.?
答案:generous
2. I’ll book you a direct f to New York.?
答案:flight
3.Man is trying to e the bottom of the sea to find more resources to use.?
答案:explore
4.The a over dinner was warm and friendly.?
答案:atmosphere
5.The two brothers are quite different in (性格).?
答案:character
6.She now lives (平静地) in the countryside.?
答案:peacefully
7.Mrs White (挥手) to the waiter who was cleaning the table.?
答案:waved
8.The force of (重力) pulls things towards the earth’s centre.?
答案:gravity
.用适当的介词或副词填空
1. While doing the shopping,Jack got separated his mother.?
答案:from
2.My friend and I returned town the night before yesterday.?
答案:to
3.All the Chinese felt very excited when they landed in America the first time.?
答案:for
4.I’ll never tell you another secret if you let this one.?
答案:out
5.They are now training a new kind of skill.?
答案:for
6.The rocket will lift at 8:20 p.m.next Sunday.?
答案:off
7.Because the snow,the flight was cancelled.?
答案:of
8.Later he became a pilot the army.?
答案:in
9.Dad is leaving London on October 6.?
答案:for
10.Seeing the house was on fire,David ran into it and took the baby in it .?
答案:out
11.Children should learn to solve problems their own.?
答案:on
12.He was very sick for a time,but he managed to pull .?
答案:through
13. my opinion,it’s a good choice to go out with some good friends this weekend.?
答案:In
14.The city is made up two towns seperated a river.?
答案:of;by
15.John was competing James the prize mathematics.?
答案:against;for;in
16.—How are you getting with your work??
—Well,not so bad!
答案:along
.用方框内所给短语的适当形式填空
lift off,speak with,soar into,separate from,let out
1.When they saw the rocket the sky,all the people were very happy.?
答案:soaring into
2.The astronaut is feeling very excited because
您可能关注的文档
- 2016-2017高中数学 习题课(二)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中数学 习题课(三)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中数学 习题课(四)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中数学 习题课(一)新人教A版必修4.doc
- 2016-2017高中英语 1 British and American English课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.2 Grammar练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅱ Lesson 2 History Makers课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅱ Lesson 2 History Makers课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅲ Lesson 3 Sports Stars课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes Section Ⅴ 单元语法突破课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 2 Heroes过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Festivals课时训练 北师大版必修1.doc
原创力文档


文档评论(0)