2015-2016高中英语 3.3《Module 3 The Violence of Nature Integrating skills Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 3 The Violence of Nature Integrating skills Cultural Corner》
Ⅰ.根据提示写出单词(注意用其适当形式)
1.Is there any ________(可能性) that well see you this weekend?
答案:possibility
2.How do you control your mood not to ________ (爆发)?
答案:erupt
3.Hearing a ________ (警告) that an earthquake was on the way, the whole family ran to the square quickly.
答案:warning
4.That must have been a ________ (可怕的) experience for you.
答案:terrifying
5.________ (不幸地) , he missed the chance.
答案:Unfortunately
6.The bad weather ________ (破坏)our trip.
答案:ruined
7.The ________ (火山) sent clouds of smoke into the air.
答案:volcano
8. He takes an ________ (积极的) part in the school activities.
答案:active
9.There was a fire in the building, but ________ (谢天谢地) no one was hurt.
答案:thankfully
10.Severe brain ________ (损伤) turned him into a vegetable.
答案:damage
.用方框中的短语填空(注意用其适当形式)
1.There were twenty ____________ at the meeting.
答案:in all
2. The new park will ____________ 9 square kilometres.
答案:cover an area of
3. Shenyang ____________ the northeast of China.
答案:is situated in
4.The old house soon ____________.
答案:fell down
5. Do you think you can ____________ get us some tickets?
答案:manage to
6. Dont smoke here,or you will ____________ the oil.
答案:set fire to
7.They saw a young woman ____________ the house to hang clothes on a line.
答案:come out of
8.At last firemen ______________a big forest fire in California.
答案:put out
9.No one seems to know how the building ____________.
答案:caught fire
10.I ____________ early and said to myself,“Shall I get up?”
答案:woke up
.阅读理解
A
An Announcement
It was a small town which lay by the coast. Most people there lived by catching fish. The hurricanes often struck the area from July to October. Some of the people died on the sea when their boats were blown over by the heavy winds. So they paid much attention to the weather forecast (天气预报). They were afraid to meet with the hurricanes when they were catching fish on the sea. Each of the families had a radio and people always took
您可能关注的文档
- 2015-2016高中英语 1.2《Unit 1 Festivals around the world Learning about Language & Using Language》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 1.3 The written word Task & Project课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 1.3 Women of achievement Learning about Language & Using Language课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 1.3《Art Grammar & Writing》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 1.3《Living well Grammar & Writing》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 1.3《Living well Living well Grammar & Writing》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 1.3《Module 1 Europe Integrating skills & Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 1.3《Unit 1 Festivals around the world Grammar & Writing》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 Cloning Section 1 Warming Up&Reading课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 The universal language Welcome to the unitReading & Word power Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 3.3《Under the sea Grammar & Writing》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 3.3《Under the sea Grammar & Writing》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 3.3《Unit 3 The Million Pound Bank Note Grammar & Writing》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 3.4 The world of colours and light Writing课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 4.1 Body language Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 4.1 Body language Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 4.1 Films and film events Welcome to the unitReading & Word power Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 4.1 Films and film events Welcome to the unitReading & Word power课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 4.1 Pygmalion Section 1 Warming Up&Reading课件 新人教版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 4.1 Pygmalion Section 1 Warming Up&Reading课时作业 新人教版选修8.doc
最近下载
- 怎样选购冰箱.doc VIP
- 2025年新生儿窒息复苏考试试题(附答案).docx VIP
- 系统性红斑狼疮护理查房.ppt VIP
- 魏晋玄学课件.ppt VIP
- 2020安徽芜湖一中高一自主招生考试语文试卷真题(含答案详解).pdf VIP
- 小学科学苏教版四年级上册第三单元《常见的力》教案(共4课)(2020新版).pdf
- 2024年包头市九原区社区工作者招聘真题 .pdf VIP
- 2021年安徽芜湖一中高一自主招生考试语文试卷真题(含答案详解).pdf VIP
- 二年级数学上册 作业本提优-第三单元提优测试卷 (含答案)(苏教版).docx VIP
- 工作票签发人负责人许可人上岗资格考试题B卷答案.docx VIP
文档评论(0)