八年级下阶段检测.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
八年级下阶段检测

2. In a middle school in Jinan, a boy cant ________ a girl. A. sit for meals with B. meet in private with C. send a gift to 【解析】由第一段中的“. . . a middle school in Jinan, Shandong Province forbids everyone to send food and gifts to or receive them from the opposite sex. ”可知,答案为C。 【答案】C 3. Weve learnt about ________ rules made by schools as examples in this passage. A. 3 B. 6 C. 9 【解析】通读第一段可知,本段一共列举了六种规定。故选B。 【答案】B 4. Which of the following statements is TRUE according to this passage? A. Not all the students agree with the rules made to stop puppy love. B. In a middle school in Fuan, boys and girls cant sit together in class. C. Those rules can help students go through puberty without any difficulties. 【解析】由第二段第一句“Some students are not satisfied with such rules. ”可知,并不是所有学生都赞同用来阻止早恋的这些规定。故选A。 【答案】A 5. The writer thinks ________. A. its necessary to make such strict rules B. schools neednt do anything to stop puppy love C. good guidance and education are better than rules only 【解析】由最后一段最后一句“Schools should provide correct guidance and education instead of giving simple and cruel rules and asking the students to follow. ”可知,答案为C。 【答案】C 6. When you study a map of the world, you may notice that Greenland ________. A. is the largest country in Europe B. lies just on top of Europe C. is connected with Denmark and Norway D. mostly lies within the Arctic Circle 【解析】由第一段第三句“Most of the island lies inside the Arctic Circle”可知,格陵兰岛大部分在北极圈内。 【答案】D 7. What will you probably see when you come to the southwest of Greenland in summer? A. Forests of very low trees. B. Nothing but ice sheet everywhere. C. Very low plants along the seaside. D. Snow that covers everything there. 【解析】由第二段第二句“. . . in summer very low plants cover the ground between the sea and the ice sheet. ”可知答案。 【答案】C 8. When did Europeans begin to live in Greenland? A. In AD 875.

您可能关注的文档

文档评论(0)

173****7830 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档