2017-2018学年高中英语创新方案外研版必修1:Unit 1 Section 4课时达标训练 Word版含答案.docxVIP

2017-2018学年高中英语创新方案外研版必修1:Unit 1 Section 4课时达标训练 Word版含答案.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
   Ⅰ.Fast-reading Skim the text and choose the main idea of the passage.A.The author mainly talked about something about the American school system.B.The author mainly talked about something about the subjects students must study in America. C.The author mainly talked about something about the after-school activities in American school.D.The author mainly talked about something about the teacher-student relationship in American school. 答案:AⅡ.Careful-reading(Ⅰ)Write down T (for true) or F (for false) according to the text.1.Secondary school in the US usually covers eight years. ________2.High school in America is from ninth to twelfth grade. ________3.Students dont need a high school diploma if they want to go to college. ________4.The first semester in America is five months. ________5.American students start school at 7:30 am. ________答案:1~5 FTFFF(Ⅱ)Choose the best answer according to the text.1.The summer vacation in American schools is at least ________.A.three months     B.one monthC.two months D.five months2.From the letter, we can conclude that ________.A.American students dont study as hard as Chinese studentsB.American students have a lot of time for sportsC.American students should devote much time to their studyD.American students are bored in the long summer vacation3.Which of the following is WRONG?A.Rob Marshall is a pen friend of Li Kang. B.American students need to get a high school diploma before going to college.C.Rob Marshall is a high school student.D.Rob Marshall doesnt like sports. 答案:1~3 ABDⅠ.拼写单词1.The president will accredit you as his assistant(助手).2.Children and teenagers(少年) sometimes do dangerous and foolish things, and that is because they do not understand or think about the consequences.3.I decided to install a security system(系统) to prevent any break-ins.4.Is that word covered(包含) in the dictionary?5.Im hoping to get my teaching diploma(毕业证书) this year.Ⅱ.拓展词汇1.encouragementn.鼓励;激励→encouragev.鼓励→encouragingadj.令人鼓舞的2.enjoyment

您可能关注的文档

文档评论(0)

小马过河 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档