2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(三)(大纲版)不考听力.ppt

2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(三)(大纲版)不考听力.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2012版高中英语全程复习方略配套课件:综合评估·质量检测(三)(大纲版)不考听力

Your school may have taught you skills, such as typing or technical drawing, which you can use in your work. You may be good at metalwork or cookery and look for a job where you can improve these skills. If you have had a part-time job on Saturdays or in summer, think what you gained from it. If nothing else, you may have learned how to get to work on time, to follow instructions and to get on with older workers. You may have learned to give correct change in a shop, for example. Just as important, you may become interested in a particular industry or career you see from the inside in a part-time job. Facing your weak points is also part of knowing yourself. You may be all thumbs when you handle tools; perhaps you are a poor speller or cannot add up a column of figures. It is better to face any weakness than to pretend they do not exist. Your school record, for instance, may not be too good, yet it is an important part of your background. You should not be apologetic(认错的) about it but instead recognize that you will have a chance of a fresh start at work. 本文针对求职的问题提出了一些建议, 包括考虑在学校擅长的知识, 学到的技能, 以及正视自己的缺点等。 49. What is the passage mainly about? A. The importance of working hard at school. B. Choosing a career according to one’s strengths. C. How to face one’s weakness. D. The value of school work. 【解析】选B。主旨大意题。本文针对求职的问题提出了一些建议, 包括考虑在学校擅长的知识, 学到的技能, 以及正视自己的缺点等, 可知最佳选项为B。 50. The writer thinks that a student have a part-time job is probably _____ . A. a good way to find out his weak points B. one of the best ways of earning extra money C. of great use for his work in the future D. a waste of time he could have spent on study 【解析】选C。细节理解题。根据文章第二段最后一句可知。 51. From the passage we can learn that if a student’s school performance is not good, he _____ . A. should pay more attention to learning skills and developing abilities B. will be regretful about his bad results C. may also do well in his future work D. should restart

文档评论(0)

138****7331 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档