2019高考英语精编优选练:阅读理解提升练 精编优选练(十五) .docVIP

2019高考英语精编优选练:阅读理解提升练 精编优选练(十五) .doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
精编优选练(十五) 阅读理解——推理判断题1(限时:25分钟) A In 2013, Eric and Winnie founded their company Dyelicious,the first kitchen trash workshop in the city. Their office is actually a small laboratory. Sometimes, they spend a whole day boiling or “cooking”, adding sugar, vinegar, and salt among other ingredients(组成部分). In doing so, an orange peel can be turned into orange dye and a rotten pineapple might be turned into a beautiful yellow color. At the beginning, Eric and Winnie were always laughed at by local vegetable sellers when they asked for their waste. But when the sellers saw the results of their up-cycling, they became more supportive. Over the past five years, Dyelicious has turned more than six tons of food waste into dye for dresses,scarves and handicrafts, turning the old saying of “one mans trash is another mans treasure” into a reality. Turning the food into dye is a small step in alleviating (缓解) food waste woes,but its at least a beginning. Dyelicious sells the dyed products and teaches people how to DIY their own nice clothes and handicrafts. While running the business is definitely not easy, the group says its worthwhile. The waste problem is a pressing issue in the city,as its landfills are expected to be full in two to three years.Eric and Winnie are trying to make a small step to change society and are hoping to gain big improvements for environmental protection in the city. [语篇解读] 本文是一篇说明文,介绍了一家把食物废料变为各种颜色的染料的公司——Dyelicious。 1.What does the underlined word “trash” in the first paragraph mean? A.Cooking equipment. B.Food waste, rubbish of food. C.A trap, a device to catch. D.A boiling and cooking container. 解析:词义猜测题。根据第二段中的“In doing so,an orange peel can be turned into orange dye and a rotten pineapple might be turned into a beautiful yellow color.”和第三段中的“At the beginning,Eric and Winnie were always laughed at by local vegetable sellers when they asked for their waste.”可以推知,trash指的是“(食物)废料”,故选B项。 答案:B 2.When was this passage written? A.In 2008

您可能关注的文档

文档评论(0)

叶倾城 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档