- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE
PAGE 2
单元质量评估(三)
(时间:100分钟 满分:120分)
第一部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
If you are planning on travelling,there are a few simple rules about how to make life easier both before and after your journey.
First of all,always check and doublecheck departure(出发) time.It is surprising how few people really do this carefully.Once I arrived at the airport a few minutes after ten.My secretary had got the ticket for me and I thought she had said that the plane left at 10:50.When I arrived at the airport,the person at the departure desk told me that my flight was closed.Therefore,I had to wait three hours for the next one and missed an important meeting.
The second rule is to remember that even in this age of credit cards (信用卡),it is still important to have some local money in cash (现金).Once I arrived at a place at midnight and the bank at the airport was closed.The only way to get to my hotel was by taxi but because I had no dollars,I offered to pay in pounds instead.“Listen! I only take real money!” the driver said angrily.You can imagine how terrible I felt at that moment.
The third and the last rule is to find out as much as you can about the weather at your destination before you leave.I feel sorry for some of my workmates who travel in heavy suits and raincoats in May,when it is still fairly cool in London or Manchester,to places like Athens,Rome or Madrid,where it is already beginning to get quite warm during the day.
【语篇解读】 本文为说明文,主要介绍了如何做好旅行的准备工作。
1.Where is the writer most probably from?
A.Britain. B.The USA.
C.Italy. D.Greece.
解析:推理判断题。根据最后一段的“when it is still fairly cool in London or Manchester”可知A为正确选项。
答案:A
2.When the writer found he had no dollars to pay the taxi driver,he________.
A.asked the driver to give him a free ride
B.offered to pay in pounds
C.gave the driver some fake (假的) money
D.tried to pay by credit card
解析:细节理解题。根据第三段的“offered to pay in pounds”可知答案。
答案:B
3.Generally,in May the weather
您可能关注的文档
最近下载
- 蒸压加气混凝土砌块施工技术课件.ppt VIP
- 沥青路面再生利用项目可行性研究报告项目建议书.docx
- 医学课件-老年卧床患者压力性损伤的预防和护理进展.pptx
- 电力系统经济学原理习题解答 全.doc VIP
- 数据中心机房工程施工组织设计方案.pptx VIP
- 传统文化与修身(鲁东大学)知到智慧树章节答案.docx VIP
- 湖南文艺出版社(2024)新教材小学二年级音乐上册第五课《草原就是我的家》精品课件.pptx VIP
- 益智课堂数字华容道教学课件.pptx VIP
- (2025秋新版)部编版二年级道德与法治上册《第8课 我为班级作贡献》教案.docx VIP
- 尼科尔森《微观经济理论-基本原理与扩展》(第9版)课后习题详解(第18章--不确定性和风险厌恶).doc VIP
文档评论(0)