专题02 阅读填空(第05期)-2019届高三英语百所名校好题速递分项解析汇编 Word版含解析.docVIP

  • 73
  • 0
  • 约1.65万字
  • 约 13页
  • 2019-05-24 发布于江苏
  • 举报

专题02 阅读填空(第05期)-2019届高三英语百所名校好题速递分项解析汇编 Word版含解析.doc

【河北省保定市2019届高三10月摸底】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The time our students didnt spend in school was mostly spent consuming: products, media and entertainment. What can we do about it—especially during these long summer months when our kids expect to be entertained? ___16___. We should encourage our kids to travel. Im not talking about the grand European tour. Travel is simply an opportunity to help our kids to learn to see different social and economic arrangements. Start close to home and visit a different neighborhood. ___17___. Travel need not be about changing locations, hut reaching across generations to break out of the artificial age segregation (隔离) of our time. Few experiences help our kids discover the distinction between needs and wants. It’s doesnt have to be a hike through the Yukon, but just living out of a backpack for a long weekend where they take an active role in planning meals, buying food and setting up the tent. ___18___. Instead, theyll have been the planners, the decision makers and the risk calculators. ___19___. So we should work with our children to build reading lists of books. Becoming a reader grows our horizons (视野), our appetite for the good, the true and the beautiful. ___20___. Because the health of our society not only depends on shared principles like laws, but it is also built on the strength of its citizens and local self-reliance. This sould be a gift of these long summer days to our children. A. Vacations are no reason for children to be lazy B. We also want our kids to travel into literature C. Travel is a great thing, but it needs time and money D. Your kids can learn to work for their community E. However, solving the problem in a single summer is not enough F. You don’t have eyes to see your own community until you’ve visited another G. The key thing is not to have been passive consumers 【答案】16. A 17. F 18. G 19. B 20. E 【解析】 本文是一篇说明文,介绍了如何让孩子在漫长的暑假里过得充实而又有意义的几点建议。 【16题详解】 根据本空前的“What can we do abo

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档