越来越快的交通.pptVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Your footer here 初一课件 Faster future (P2) Pre-reading Do you know about the “Silk Road Economic Belt”? In recent years, China has helped many countries build railways. What do you think of this? While reading Choose the answer: 1. Why is May 31 a big day for Kenya? A. The country started to build its first railway. B. The country got its new president. C. The countrys new railway started to run. D. The Kenyan President came to China to take a train ride. C。根据第1段第2句Its first new railway in a century started to run 可知,C正确。 2. Which of the following is NOT true about the railway? A. It took a century to complete it. B. China built it with its own technology. C. Its 480 kilometers long. D. The railway runs from Mombasa to Nairobi. A。根据文中第2段可知,中国应用了自己的技术,历时两年半修建了这条由Mombasa到Nairobi的铁路。所以选A。 While reading 3. How fast did the old train in Kenya run? A. At 120 kilometers per hour. B. At 240 kilometers per hour. C. At 60 kilometers per hour. D. At 100 kilometers per hour. C。根据第3段Trains can run at 120 kilometers per hour on the railway. That’s twice as fast and at a lower cost than the old road可知,新铁路时速达120千米/时,是旧铁路的两倍,所以旧铁路时速为60千米/时,所以C正确。 While reading 4. What did China do to protect the animals living nearby? A. Build new living places for them. B. Build some parts on a high bridge. C. Took animals to a new home. D. Built a road for the animals to walk on. B。从文章最后一段In order not to disturb them, Chinese builders put some parts of the railway on a high bridge可知,为了保护动物,采取架设高架桥的做法,所以选B。 While reading 根据中文提示完成下列句子: 1. 在朋友的帮助下,他完成了作业。 _______________his friends, he finished his homework. 2. 你歇会,我来替你。 Have a rest. I will _____________. 3. 为了吸引人注意,安妮提高了嗓门。 Anne raised her voice ____________ get other people’s attention. Words in use With the help of take over in order to Post reading For the Silk Road Economic Belt, China has been doing many things. What do you know about it? Eating healthy candy (P3) Pre-reading Do you like candy? Is candy healthy for our te

文档评论(0)

iris + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档