2020版高考英语新设计一轮复习北师大版精练:Unit 4 单元话题 语篇训练(每单元3练) 含答案.docVIP

2020版高考英语新设计一轮复习北师大版精练:Unit 4 单元话题 语篇训练(每单元3练) 含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 4 单元话题·语篇训练(每单元3练) 课时练(一) 阅读理解组块专练——练速度 (限时:35分钟) Ⅰ.阅读理解 A (2019·福州质检) Were Hiring Shift Workers for Our Production Plant Looking for a career with a company that values its employees, and promotes them from within? Then Black Cat Blades is the company for you! Cutting Operators CNC Operators Heat Treat Operators Full training provided, starting at $14.50 per hour, with the potential to move to $18.16 in one year. We also require a Skilled Welder (焊接工), to work 12-hour rotating shifts (轮班) in our cutting department.The successful candidate must be a registered journeyman (熟练工) within the Province of Alberta or with a Red Seal. We offer a great benefit package, including health and RRSPs.Numerous motivations: Profit Sharing, Pay for Years of Service, Fitness Program Allowance, and fun social events for you and your family. Apply in person, and well take you on a tour of our production equipment or forward your personal information by fax or e-mail. Black Cat Blades Ltd. HR@ 5604-59 St., Edmonton, AB T6B 3C3 Fax: (780) 465-9595 语篇解读:本文是一篇应用文,介绍了一家公司的招工广告。 1.What is the most attractive about the company? A.Charged training.    B.Desirable welfare. C.Working time. D.Free travelling. 解析:选B 细节理解题。根据第四段第一句“We offer a great benefit package, including health and RRSPs”可知,这家公司最吸引人的地方是它提供非常好的福利待遇(a great benefit package),故选B“Desirable welfare”(理想的福利)。 2.Who can be admitted as a skilled welder? A.An experienced operator. B.A person without a Red Seal. C.A registered journeyman in Alberta. D.A clerk from Black Cat Blades. 解析:选C 细节理解题。根据第三段第二句“The successful candidate must be a registered journeyman (熟练工) within the Province of Alberta or with a Red Seal”可知,本题答案为C。 3.How many kinds of work does the company offer? A.Three. B.Four. C.Five. D.Six. 解析:选B 细节理解题。根据文章中的“Cutting Operators, CNC Operators, Heat Treat Operators”和“a Skilled Welder (焊接工)”可知本题答案为B。 B (2019·福州质检)When was the last time you told someone he inspired you to go to work each morning? Teachers at Oak Par

您可能关注的文档

文档评论(0)

百年树人 + 关注
实名认证
文档贡献者

一线工作者,省市一线名师,愿意分享优质资源给所有需要的人。

1亿VIP精品文档

相关文档