- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ Integrating Skills
基础夯实
一、单词拼写
1.His (愚蠢的)mistakes amused all of us.?
答案:foolish
2.The machine must rest on a (牢固的)base.?
答案:firm
3.The little girl stopped, (僵硬的)with fear.?
答案:rigid
4.Airships should be built with a rigid metal (框架).?
答案:framework
5.This implies that monetary policy will remain too (宽松的).?
答案:loose
6.Would you please (系牢)your safety belt,sir??
答案:fasten
7.Take a piece of paper and (折叠)it like this.?
答案:fold
8.Maybe I need some time to (使适应)myself.?
答案:adjust
9.We are looking for a social community that is able to (为……配备)all the equipment for this expedition.?
答案:furnish
10.I find myself in an (尴尬的)situation.?
答案:awkward
二、用所给单词(短语)的正确形式填空
adjust to set off foolish furnish fasten in the distance apparent firm make up fall for
1.He surfing the Internet and doesn’t go home all day long.?
答案:falls for
2.Please hold the rope .?
答案:firmly
3.Businesses need time to the changes of economic circumstances.?
答案:adjust to
4.Make sure of all the doors and windows when you are away.?
答案:fastening
5.It will be to change your mind now.?
答案:foolish
6.It is to any reader that there are several mistakes in this article.?
答案:apparent
7.The couple usually quarreled and soon.?
答案:made up
8.Look!There is a village and we had better go there to get some help.?
答案:in the distance
9.Now we are working in a fully office.?
答案:furnished
10.After a two-day rest,the travellers again.?
答案:set off
三、阅读理解
A
(2016·北京)
December 15,2014
Dear Alfred,
I want to tell you how important your help is to my life.
Growing up,I had people telling me I was too slow,though,with an IQ of 150+ at 17,I’m anything but stupid.The fact was that I was found to have ADHD(注意力缺陷多动障碍).Anxious all the time,I was unable to keep focused for more than an hour at a time.
However,when something did interest me,I could become absorbed.In high school,I became curious about the computer,and built
您可能关注的文档
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评3.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评5.doc
文档评论(0)