- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 5Music
Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,
Reading Comprehending
课后篇巩固探究
一、用方框内所给短语的适当形式填空
dream of to be honest attach...to in cash play jokes on rely on (be/get) familiar with break up
earn one’s living put on performances
1.When I was a little boy,I always becoming a famous writer in the future.?
答案:dreamed of
2.People too much importance examination results.?
答案:attach;to
3.The customer asked whether there was a discount if he paid .?
答案:in cash
4.We dare not our teacher,because she is serious.?
答案:play jokes on
5.Most people in this city by working in the car factory.?
答案:earn their living
6.As is announced,the famous singer will come here to .?
答案:put on performances
7.He suggests that we ask someone who is this kind of machine to repair it.?
答案:familiar with
8.In order to fish,Jim started to the ice on the frozen lake.?
答案:break up
9. ,I don’t think I was helpful in your work.?
答案:To be honest
10.The widow (寡妇) a little money that her husband left for a living.?
答案:relies on
二、单句语法填空
1.Mary and John were good friends,but then they had a quarrel and broke .?
答案:up
2.He stayed in Shanghai for ten days or .?
答案:so
3.Don’t rely going abroad for our holiday—we may not be able to afford it.?
答案:on
4.If they would not like to accept the check,we must pay cash.?
答案:in
5.He stood there and saw a lot of (passer-by).?
答案:passers-by
6.We attach importance education and encourage constant learning and thinking.?
答案:to
7.He is always (dream) of becoming an actor.?
答案:dreaming
8.After the earthquake,a lot of large stones (roll) down from the mountain.?
答案:rolled
9. (honest) speaking,I don’t know anything about it.?
答案:Honestly
10.It is said that a popular singer will come to our city to put on (perform).?
答案:performances
11.You can talk to the robot,ask it questions,and make requests for it (perform
您可能关注的文档
- 2019年秋七年级英语上册Unit6Doyoulikebananas复习同步练习新版人教新目标版20191018365.doc
- 2019年秋七年级英语上册Unit7Howmucharethesesocks复习同步练习新版人教新目标版20191018363.doc
- 2019年秋九年级上《第五章投影与视图》单元测试卷(含答案解析).doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第2课时物质的组成、结构、用途与制法同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第1课时物质的性质与变化同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.3怎样学习和研究化学同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1化学给我们带来什么同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2单元我们周围的空气测试题2(新版)新人教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质单元测试沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质氧气和二氧化碳专项训练沪教版.doc
原创力文档


文档评论(0)