- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ Grammar
课后篇巩固探究
一、用适当的介词填空
1.Do you know the lady whom our manager is talking in the office??
答案:with
2.She was educated at Shandong University, which she went on to have her advanced study abroad.?
答案:after
3.I will never forget the day which I joined the League.?
答案:on
4.There was no person whom she turned for help in the dark street.?
答案:to
5.This is the train which we went to Beijing.?
答案:on
6.Then they talked of some persons whom I was not familiar.?
答案:with
7.Yesterday we visited the Penglai Pavilian which Yantai is famous.?
答案:for
8.Can you tell me the reason which you didn’t come to the meeting yesterday??
答案:for
9.He had a lot of friends,none whom would offer help to him when he was in trouble.?
答案:of
10.He is my English teacher, I have learned a lot of knowledge.?
答案:from whom
二、用“介词+which/whom”填空
1.I’ll never forget the day she said good-bye to me.?
答案:on which
2.Who can give me the reason he hasn’t turned up yet??
答案:for which
3.Villagers here depend on the fishing industry, there won’t be much work.?
答案:without which
4.The man you shook hands just now is our headmaster.?
答案:with whom
5.His sister I went to the park took many pictures there.?
答案:with whom
6.Alice is good at German,French and Chinese,all she speaks well.?
答案:of which
7.Did you find the paper I wrote my letter??
答案:on which
8.I have many friends, some are businessmen.?
答案:of whom
9.There are seven students in the group,all like English.?
答案:of whom
10.I saw some trees,the leaves were black with disease.?
答案:of which
11.The man, I learned the news,is an engineer.?
答案:from whom
三、语篇填空
(语言能力)
There was a time 1. I was tired of learning English and disliked to speak English.And this was the reason 2. my father forced me to join in a 30-day training in an English club before I went to senior high
您可能关注的文档
- 2019年秋七年级英语上册Unit6Doyoulikebananas复习同步练习新版人教新目标版20191018365.doc
- 2019年秋七年级英语上册Unit7Howmucharethesesocks复习同步练习新版人教新目标版20191018363.doc
- 2019年秋九年级上《第五章投影与视图》单元测试卷(含答案解析).doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第2课时物质的组成、结构、用途与制法同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第1课时物质的性质与变化同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.3怎样学习和研究化学同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1化学给我们带来什么同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2单元我们周围的空气测试题2(新版)新人教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质单元测试沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质氧气和二氧化碳专项训练沪教版.doc
原创力文档


文档评论(0)