- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
统考《大学英语B》 交际用语 专项练习
1. -- Can you go to the concert with us this evening?
-- ________.
A. No, I already have plans
B. Id love to, but Im busy tonight
C. No, I really dont like being with you
D. Im ill, so I shouldnt go out
答案:B
2. --Sorry to have kept you waiting.
-- _________
A. Thats OK.
B. What are you doing?
C. Whats wrong with you?
D. Where have you been?
答案:A
3. -- How about going for a drive?
-- _________
A. Its too fast.
B. Yes, we shall.
C. Yes, lets go by bike.
D. A good idea.
答案:D
4. -- Congratulations! You won the first prize in todays speech contest.
-- ________.
A. Yes, I beat the others
B. No, no, I didnt do it well
C. Thank you
D. Its a pleasure
答案:C
5. -- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?
-- ________.
A. Im afraid not, because I have to go to an important meeting
B. Of course not. I have no idea
C. No, I cant
D. Thats all set
答案: A
6. -- Thank for giving me so much help.
-- _________
A. My pleasure.
B. Never mind.
C .Yes, I should do.
D. It doesnt matter.
答案:A
7. -- Thank you for taking me at the last minute, doctor.
-- _________
A. Thank you.
B. Its all right.
C. Dont say that.
D. Its kind of you.
答案:B
8. -- May I use your bike for a moment?
-- ________.
A. Its well
B. It doesnt matter
C. By all means
D. I have no idea
答案: C
9. -- I wonder if I could use your telephone.
-- _________
A. I wonder how.
B. I dont know.
C. Well, of course.
D. No wonder, here it is.
答案:C
10. -- Hi, is Mary there, please?
-- _____
A. Hold on. Ill get her.
B. No, she isnt here.
C. Yes, she lives here.
D. Yes, what do you want?
答案: A
11. -- Would you like to go swimming this afternoon?
-- _________
A. Yes, but Ill have English classes.
B. Im afraid I dont know.
C. I wish I could, but I am very busy today.
D. Its good for you.
答案:C
12. -- I was born in Boston, but I studied in New York. ________?
A. What do you do
B. And you
C. Whe
文档评论(0)