- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时作业 (七 )
I ?用所给词的适当形式填空
1.We should be kept (inform) of the latest news if wedont
want to fall behind.
答案: informed
2.In hot summer,swimming pools are often seen (fill) with
young kids.
答案: filled
3. (impress) by the hardworking boy, Julia made up her
mind to devote herself to science.
答案: Impressed
4. He would like to see the plan (carry) out by the end of
the year.
答案: carried
5. (compare) with the size of the whole eart,h the biggest
ocean does not seem big at all.
答案: Compared
6.The disc,digitally (record),sounded fantastic at the
party that night.
答案: recorded
7. (attract) by the beauty of nature, the girl from London
decided to spend another two days on the farm.
答案: Attracted
8.I wonder why Ann didn gtet (offer) the job.She is the
right person for it.
答案: offered
9.The (puzzle) look on his face suggested that he
didn gtrasp what I said.
答案: puzzled
10.Autumn comes,and there are many (fall) leaves in the
yard.
答案: fallen
11.Everyone was (amuse) because of the story about the
dog.
答案: amused
12.The island, (join) to the mainland by a bridge,is easy
to go to.
答案: joined
13.His first book (publish) next month is
based on a true story.
答案: to be published
14 . What surprised me most was that there appeared a (worry) look on her face on hearing the unexpected news.
答案: worried
15.Please remain (seat;) the winner of the prize will be
announced soon.
答案: seated
16.With a lot of difficulties (settle), they went to the
seashore and had a good rest.
答案: settled
17.In the reading room, we found her (seat) at the des,k with her attention fixed on a book.
答案: seated
18. Alexander tried to get his work (recognise) in the
medical circles.
答案: recognised
19.Listen! Do you hear someone (call) for help?
答案: calling
20.When he woke up,he found himself (surround) by a
group of children.
答案: surrounded
n ?用所给动词加适当的情态动词填空
1. Linda told me that she cried a lot while she was living in the
village alone.She (go through) a lot of hardships.
答案: must have gone through
2.Mr White (ar
您可能关注的文档
- 甘肃省兰州市2015—2016学年高一地理上册期末试题.docx
- 甘肃省兰州2016届高三英语下册第三次模拟考试题.docx
- 甘肃省兰州2016-2017学年高二生物上册期中考试试题1.docx
- 甘肃省嘉峪关一中2015-2016学年高一语文下册期末考试题.docx
- 甘肃省嘉峪关市2015-2016学年高二化学下册期中考试题.docx
- 甘肃省会宁县2016-2017学年高一语文上册期中考试题.docx
- 甘肃省敦煌市2016届九年级数学上册期中考试题.docx
- 甘肃省定西市2016届九年级语文下册第二阶段考试题.docx
- 概率初步单元测试5.docx
- 概率初步测试卷.docx
- 2017-2018学年高二物理上册学练考检测题28(20200528073101).docx
- 2017-2018学年高二物理上册学练考检测题22.docx
- 2017-2018学年高二物理上册学练考检测题12.docx
- 2017-2018学年高二物理上册学练考检测题1.docx
- 2017-2018学年高二数学选修1-2学业分层测评试题28.docx
- 2017-2018学年高二数学选修1-2学业分层测评试题7.docx
- 2017-2018学年高二数学上册模块综合练习9.docx
- 2017-2018学年高二数学上册基础巩固检测试题2.docx
- 2017-2018学年高二生物上学期知识点综合检测10.docx
- 2017-2018学年高二生物上学期课时同步训练卷8.docx
最近下载
- 4.3免疫失调课件(共36张PPT)高中生物学 人教版(2019)选择性必修一.pptx VIP
- 新解读《JB_T 8446 - 2013隐极式同步发电机转子匝间短路测定方法》最新解读.docx VIP
- 一种基于伯努利吸附原理的爬壁检测机器人.pdf VIP
- ZEEKR知识自测及参考答案.docx VIP
- 徐宁金枪手人物介绍水浒传.pptx VIP
- 2025年CSP-S初赛真题(文末附答案).pdf VIP
- 江苏开放大学设计思维与创意设计创意元素训练.doc VIP
- (2024新版本)人教版七年级上册生物全册教案.doc
- 自考劳动和社会保障法历年真题.pdf VIP
- 制冷用水平管降膜蒸发器管束换热优化研究.pdf VIP
文档评论(0)