- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
交际英语
1、- How are you, Bob?
- ________
A.How are you?
B.Im fine. Thank you.
C.How do you do?
D.Nice to meet you.
答案: B
2、- Hello, Im Harry Potter.
- Hello, my name is Charles Green, but ______.
A.call my Charles
B.call me at Charles
C.call me Charles
D.call Charles me
答案: C
3、- Paul, _______?
- Oh, thats my father!And beside him, my mother.
A.what is the person over there
B.whos talking over there
C.what are they doing
D.which is that
答案: B
4 、- Its rather cold in here. Do you mind if I close the window?
- ________
A.Yes, please.
B.No, please.
C.Sure, please.
D.I dont like it.
答案: B
5、- May I see your tickets, please?
- ________
A.Sure.
B.No, you cant.
C.No, they are mine.
D.Yes, you can.
答案: A
6、- Im sorry. I am late due to the heavy traffic.
- ________
A.Well, its OK.
B.No, its all right.
C.You are welcome.
D.You are wrong.
答案: A
7、- Could you help me with my physics, please ?
- ________
A.No, no way.
B.No, I couldnt.
C.No, I cant.
D.Sorry I cant. I have to go to a meeting right now.
答案: D
8、- Thank you ever so much for your lovely gift.
- _________
A.Never mind
B.Im glad you like it.
C.Please dont say so.
D.No, Its not so good.
答案: B
9、- Could I borrow your car for a few days?
- ________
A.Yes, you may borrow.
B.Yes, go on.
C.Sure, here is the key. Enjoy your journey.
D.It doesnt matter.
答案: C
10、- Could I speak to Don Watkins, please ?
- ________
A.Speaking, please.
B.Oh, how are you ?
C.Im listening.
D.Im Don.
答案: A
11、- Excuse me, how much is the jacket?
- Its 499 Yuan. ________
A.Oh, no. Thats OK!
B.How do you like it?
C.Which do you prefer?
D.Would you like to try it on?
答案: D
12、- What does Toms wife do for a living?
- _________
A.She is a doctor.
B.Tom loves his wife.
C.She has a happy life.
D.She lives far from here.
答案: A
13、- I didnt mean to do that. Please forgive me.
- _________
A.Not too bad.
B.Thats all right.
C.Its a pleasure.
D.Thank you.
答案: B
14、- Good mo
文档评论(0)