- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
九年级下册英语英语任务型阅读专项训练 100( 附答案 ) 含解析
一、英语任务型阅读
1.配对阅读 : 阅读左栏的五个人物介绍,然后在右栏 A- G 中找出与他们匹配的信息。
B )
________My sister likes candies very
much, but she never brushes her teeth
after eating them.
________I have asked my uncle to stop
smoking many times, but it did not
work.
________Tony always goes to sleep
after meals.
________Most children like to eat at
KFC or McDonalds.
________Nowadays, many students like
watching TV at home on weekends for a
long time.
【答案】 C; F; A; G;D
A. I think its a bad habit.Going for a walk after meals
is good for us to keep fit and healthy.
B. Water is a very important thing that we need.Scientists say we should drink at least 2.5 liters of water a day.
C. Its very important to protect our teeth.Eating too much candies is not only bad for our teeth but also bad for health.
D. We can see the colorful world by watching TV with our eyes.But we should protect our eyes carefully.We should let them have a rest after watching for one hour. E. In summer, swimming is very good.But you should pay attention that you shouldnt go swimming after drinking or when you are very hot.
F. Many people died from smoking.Smoking brings us
serious hurt, and we should get away from it.
G.The food there tastes good, but I think its junk food.We should take care of our eating habits and eat more food with high vitamins and eat less meat.
【解析】 【分析】( 1 )根据文章原句 My sister likes candies very much, but she never
brushes her teeth after eating them. 我的妹妹非常喜欢糖果,但是她吃过它们之后从来不刷牙。以及 Its very important to protect our teeth.Eating too much candies is not only bad for our
teeth but also bad for health. 保护我们的牙齿非常重要。吃太多糖不仅对我们的牙齿有害而且有害健康。可知和 C 项匹配,故选 C。
(2)根据文章原句 I have asked my uncle to stop smoking many times, but it did not work.
我
已 经 请 求 我 的叔 叔 多 次 不 用吸 烟 了 , 但是 不 起 作 用 。 以 及 Many people
died from
smoking.Smoking brings us serious hurt, and we should get away from it.很多人死于吸烟。吸
烟带给我们严重的伤害,我们应该逃离它。可知和
F 项匹配,故选 F。
(3)根据文章原句 Tony always goes to sleep after meals. Tony 总是饭
原创力文档


文档评论(0)