- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
精品 Word 可修改 欢迎下载
精品 Word 可修改 欢迎下载
精品 Word 可修改 欢迎下载
Ⅰ.Read the passage quickly and complete the following questions.
1.Match each part with its main idea.
Part 1 (Para.1) A.Farmers and customers turn to organic farming and how
farmerskeep their soil rich.
Part 2 (Para.2) B.Scientists have found that chemical fertilizers cause damage
to the land and peoples health.
Part 3 (Paras.34) C.Some of the problems caused by chemical fertilizers.
答案:Part 1—B Part 2—C Part 3—A
2.What does the passage tell us?
Since chemical fertilizers have caused damage,_farmers have turned to organic_farming,_using natural_waste to keep the soil rich.
Ⅱ.Read the passage carefully and choose the best answers.
1.From the passage, we can see organic farmers are those who ________.
A.grow crops with chemical fertilizers
B.grow crops with natural fertilizers
C.produce organic fertilizers
D.care for the environment
2.From the fourth paragraph, we know that ________.
A.its not good to plant grass between crops
B.peanuts use the grounds surface
C.peas and soybeans should be grown together with corn and wheat
D.vegetables that put down deep roots are harmful to the soil
3.According to the text, which of the following is NOT the problem caused by chemical fertilizers?
A.Crop diseases can be stopped.
B.Chemicals stay in the ground and underground water for a long time.
C.The helpful bacteria and pests are killed as well as the harmful ones.
D.Many of these chemicals are dangerous to peoples health.
答案:1~3 BBA
Ⅰ.单词拼写
1.The number of people suffering from heart disease will be greatly reduced (减少) if they are persuaded to eat more fruit and vegetables.
2.The focus (焦点) of public health is prevention and protection rather than treatment.
3.The spokesman refused to comment (评论) on the matter.
4.All the mistakes in the exam have been underlined (画底线标出) in red ink.
5.Bacteria (细菌) are very small living things, some of which cause illness or disease.
6.Good nutrition (营养) is essential
您可能关注的文档
- 人教版四年级语文期末综合试卷及答案.doc
- 人教版四年级语文期末练习试题及答案.doc
- 人教版必修二期末复习限时训练.docx
- 人教版数学 七年级上册《整式的加减》 同步习题.docx
- 人教版数学 七年级上册《解一元一次方程》去括号与去分母 同步习题.docx
- 人教版数学 七年级上册《解一元一次方程》合并同类项与移项 同步习题.docx
- 人教版数学 七年级上册《 实际问题与一元一次方程》 同步习题.docx
- 人教版数学 七年级上册 第3章 一元一次方程 单元测试题.docx
- 人教版必修四2022年高一英语人教版必修四Unit1练习题.docx
- 人教版必修四2022年高一英语uint4练习题 .docx
- 人教版高中英语必修四Unit 2 Section 3 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 2 Section 2 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 3 Section 3 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 3 Section 2 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 4 Section 1 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 3 Section 1 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 4 Section 3 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 3 Section 5 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 3 Section 4 教学案.doc
- 人教版高中英语必修四Unit 4 Section 5 教学案.doc
最近下载
- 奋达供应商质量体系审核表B1版本+自评模板 (格式可转换)OK.pdf
- 水星船外机二冲程15-25-30 HP E-ETC 2012 英文维修手册.pdf
- 水星船外机二冲程 200-225-250-300 HP 90° V6 2010 英文维修手册.pdf
- 第三章_期权交易结算.pdf VIP
- 十五五规划纲要解读:高端装备制造领跑.pptx
- 微信聊天记录想要恢复原来如此简单!一学就会.pdf VIP
- 《总裁沟通及影响力》--杨台轩详解.ppt VIP
- 最新人教版九年级上册数学期中试题(含答案).docx VIP
- 西门子智能照明办公大楼应用.pdf VIP
- 智能照明系统(西门子InstabusKNXEIB系统)专项施工方案.doc VIP
原创力文档


文档评论(0)