- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
河南留学英语考试真题卷
本卷共分为1大题50小题,作答时间为180分钟,总分100分,60分及格。
严格遵守考试纪律,维护考试秩序!
一、单项选择题(共50题,每题2分。每题的备选项中,只有一个最符合题意)
1.It can be inferred from the passage that one reason that sociologists may become frustrated with questionnaires is that
A.( respondents often do not complete and return questionnairesB.( questionnaires are often difficult to readC.( questionnaires are expensive and difficult to distributeD.( respondents are too eager to supplement questions with their own opinions
参考答案:A
2.According to the passage, one advantage of live interviews over questionnaires is that live interviews
A.( cost lessB.( can produce more informationC.( are easier to interpretD.( minimize the influence of the researcher
参考答案:B
3.The word probe in line 25 is closest in meaning to
A.( exploreB.( influenceC.( analyzeD.( apply
参考答案:A
4.What does the passage mainly discuss
A.( How sediments were built up in oceans during the Cretaceous periodB.( How petroleum was formed in the Mesozoic eraC.( The impact of changes in oceanic animal and plant life in the Mesozoic eraD.( The differences between plankton found in the present era and Cretaceous plankton
参考答案:A
5.Which of the following terms is defined ill the passage
A.( Survey (line 1)B.( Public opinion (line 8)C.( Representative sampling (line 13)D.( Response rate (line 22)
参考答案:A
6.The passage indicates that the Creiaceous period occurred
A.( in the early part of the Mesozoic eraB.( in the middle part of the Mesozoic eraC.( in the later part of the Mesozoic eraD.( after the Mesozoic era
参考答案:C
7.The passage mentions all of the following aspects of plankton EXCEPT
A.( the length of their livesB.( the level of the ocean at which they are foundC.( their movementD.( their size
参考答案:A
8.The word accumulated in line 8 is closest in meaning to
A.( dependedB.( maturedC.( dissolvedD.( collected
参考答案:D
9.According to the passage, the most dramatic change to the oceans caused by plankton during the Cretaceous period concerned
A.( the de
您可能关注的文档
最近下载
- 2025入团考试精选120题题库(含答案).pdf VIP
- 00015英语二课文精讲讲义(8).docx VIP
- 新型多功能电渣重熔用气体保护罩.pdf VIP
- GB_T50109-2014:工业用水软化除盐设计规范.pdf VIP
- 《运动损伤与康复》王国祥 7第七章 手腕部运动损伤与康复.ppt VIP
- 卡通小学生心理健康绿色PPT模板.pptx VIP
- 2025人民出版社供小学用中华民族大家庭全册教案教学设计.docx
- 2025年选拔副校长笔试题及答案.docx VIP
- 电堆科技(合肥)有限公司:构建生物CH₄到SAF的新产业生态.docx
- 四川省内江市第六中学2024-2025学年九年级上学期期中测试化学试卷(含答案).docx VIP
原创力文档


文档评论(0)